Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Töbször ráförmed a többiekre akikkel beszélgetek,hogy hagyjanak békén. Meg amikor vele foglalkozok akkor is mindenkire rászól,hogy minket hagyjanak békén. Osztálytársam szerint tetszem neki..de ha van barátnője mit akar?
Pls értelmes válaszokat.
2020. jan. 12. 12:51
1/2 anonim válasza:
Birtoklási vágy. Amúgy ezt a legjobb barát dolgot el kell felejteni, ilyen nincs, normális ember egyformán kedveli a barátait. Gondolj bele hogy esik valakinek: "hát, kedvellek, a barátom vagy, de nem annyira, nem te vagy a legjobb"
2/2 Csillogóseggüteve válasza:
Nem biztos ,hogy azért csinálja ezt , mert tetszel neki vagy ilyesmi. Az is lehet , hogy egyszerűen csak annyira szeret , mint barátot , hogy nem szeretne rajtad osztozni. Vagy csak szimplán nem kivánja a barátaid társaságát. De persze nem tudok 100%-os választ adni ennyiből. Szerintem figyeld meg , hogy hogy viselkedik veled (gondolok itt arra , hogy hogy néz rád , mennyiszer érint meg , és a legfontosabb , hogy sokat nézi-e a szád , mert ,akkor tuti , hogy bejösz neki és meg akar csókolni.) És az hogy van barátnője nem jelenti azt , hogy nem vonzodhat hozzád . Én is voltam már úgy , hogy volt barátom , de közben más tetszett , épp ezért szakitottam is az akkori barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!