Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez a ti fejetekben megmarad?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és olyan vagyok hogy ha egy lánnyal jót beszélgetek(interneten akár) akkor megmarad a fejemben és elköszönés után és azon jár az agyam:D És nem is kell hogy feltétlen járjak a csajjal, veletek is volt már ilyen?2020. dec. 27. 02:19
1/2 anonim válasza:
Nekem igen, sajnos. Éppen ezért is okoz szomorúságot, ha egy random levelezőtársam otthagy, hisz szerettem vele beszélni, jó volt, és elmúlt. Ez rossz érzés.
Ha szerelmes vagyok, még rosszabb, főleg, ha viszonzatlan.
De szerintem az emberek nagy részének van ilyen, hogy szeret valakivel beszélni és jó érzéssel tölti el a dumálgatás.
2/2 anonim válasza:
Sziaaaa!
Persze van mikor a beszélgetés után már csak arra várok, hogy újra írjon. Az a szívás amikor ő ott hagy téged valami hülye oknál fogva. Van remény van egy levelezőtársam 5 éve van velem. Ő ilyen külső szemlélő az életemben mégis közel van hozzám hiába van köztünk 400km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!