Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ilyenkor mi jár a fejetekben?
Figyelt kérdés
talalkozol egy sraccal az utcan vagy barhol mashol és mindég szemezel vele pár masodpercig akkot az a srác érdekel titeket, tetszik neked vagy milyen érzesek váltják ki azt hogy a szemébe nezz?hülye kérdés tudom de máshogy nem tudom megfogalmazni.2019. jan. 10. 22:09
1/7 anonim válasza:
Hát több variáció is van
-csak bámulom az embereket és rá is ránézek
-valami furcsa miatt nézem (pl erdekes kulso, furcsa haj vagy igenytelenseg)
-ha többször visszanézek rá, és próbálom titokban akkor helyesnek tartom és különböző sztorikat álmodok meg magamnak , ahogy esetleg leszólít stb..
2/7 anonim válasza:
Szimpatikus, jó lenne megismerni. De ez még nem garancia arra, hogy valóban lesz is belőle valami. Jártam már úgy, hogy valakivel mindig nézegettük egymást, aztán, amikor odajött és megszólalt, akkor egy világ dőlt össze bennem :D
3/7 anonim válasza:
Èn csak szòrakozásbòl,hogy lássam mi a visszajelzès...😄
4/7 anonim válasza:
Én szoktam olyankor is, ha észreveszem hogy néz engem egy srác. Nemtom ez milyen reakció, de valahogy le kell csekkolnom hogy akkor most tényleg engem bámul-e, aztán újra..😂
Bár aki nem tetszik egyáltalán azzal nem történik ez, tehát egy kis kémia is kell:))
17l
5/7 anonim válasza:
En csak akkor szoktam szemezni ha megfogott valamivel a srac,neha megesik hogy osszeakad a tekintetem valakivel de ha tetszik akkor utana probalok tobbshor,tovabb szemezni🤷🏼♀️
16/l
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jan. 13. 13:50
7/7 anonim válasza:
ha kérdeznem kell tőle valamit, akkor a szemébe nézek (felnőtt volnék végül is, vagy mi...), de egyébként én kerülöm. ha valamiért mégis lebuknék, akkor hidd el, hogy kivételesen nem a pizzára gondolok extra sajttal... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!