Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerem a barátom már 1 éve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerem a barátom már 1 éve kb...2 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek mitcsináljak?

Figyelt kérdés

Szóval...tudtam hogy füvezik (néha) de az elején mondta neki, hogy válasszon MI vagy a fű, nyilván mondta hogy “Én”

Én hülye el is hittem, aztán a tudtom nélkül megint füvezett (az a baj a barátai mindegyik ilyen...)

Akkor össze is vesztünk és megint “megigérte” hogy nem csinálja...erre ma találkoztunk és éreztem rajta megint...engem nagyon zavar (jo oke nem rosszabb mint az alkohol de akkor is...) nem akarok e miatt ott hagyni mert szeretem. De ez nagyon zavar...mitcsináljak?

2020. dec. 25. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, csakhogy a kérdező leírása alapján ez nem egyszeri alkalom, hanem rendszeres
2020. dec. 26. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!