Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem enged bulizni, ez normális?
Azt mondja ha már csak buliba is megyek neki az = megcsalás, nem is kell ahhoz semmi különöset csinálnom. Ha mondom neki hogy ekkor meg akkor el akarok menni buliznu, ez a válasza: Nem mész el bulizni.
Ez normális?
Fiatal vagyok, ki akarom élni magam, mikor tegyem ha nem most?xd
Az a tervem hogy (amúgy péntektől vasárnapig szoktunk találkozni) egyszer csak nem megyek már hozzá pénteken és elmondom neki hogy buliba vagyok és h ahhoz mit szól. Történjen, aminek történnie kell. Beadjam ezt?
Ha nálad a kiélés a bulizást és a szórakozást jelenti, akkor igazad van, megférnek egymás mellett.
Ezzel együtt a srác egy irányításmániás idióta és egyáltalán nem normális, amit művel.
Ez egyáltalán nem normális, hogy irányítani akar.
Ahelyett, hogy a kérdésedbe írt dolgot beadnád írd meg neki a gondodat és azt is, hogy ez így nem egézséges egyáltalán.
Én ez a red flagje miatt szakítást javaslom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!