Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagynak figyelmen kívül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagynak figyelmen kívül a lányok/fiúk?

Figyelt kérdés

Mikor egy kis önbizalomat adok magamnak hogy köszönjek még akkor is jobban le süllyedek..még rám sem néznek. Már meg szoktam hogy nincs senkim, és nincs kire számítsak, s nincs kivel menjek valahova.. Stb

(16f)

2020. dec. 25. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a kérdésből és leírásból nem sok derül ki ahhoz, hogy megválaszolható legyen...

Boldog karácsonyt neked!

2020. dec. 25. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Neked is..
2020. dec. 25. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! 🙏🏻🙂

(Ha nem akarod itt részletesebben kifejteni a problémádat, de valóban kíváncsi lennél a lehetséges okokra, írj privátban!)

2020. dec. 25. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Vannak azok a lány típusok, akik nagyra vannak magukkal, de nyugi nem mindenki. Lehet neked pont az az ízlésed, akik nagyra vannak magukkal és nem méltoztatnak vissza köszöni, mert nekik te nem jössz be. Nyugalom biztosan van valaki akinek tetszenél, de lehet olyan, mint te. Nem mer köszöni se neked. Én mindennap látok párokat, sőt lassan már majd nem mindenhol, ami elég rossz érzés, mert nincs senkim se. Úgy vagyok vele inkább leszek egyedül, de egy olyan emberrel legyek párkapcsolatban, aki viszont szeret engem.
2020. dec. 25. 14:26
 5/7 Lena7 ***** válasza:

Ezt a jobban lesüllyedést hogy érted?🤔

Esetleg nem fejtenéd ki jobban?

(Akár privátban is)

Szívesen beszélgetnék veled erről, persze csak akkor ha Te is szeretnéd.

2020. dec. 25. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 hát úgy értem hogy, olyan mint lassan a depresszió? Nem tudom
2020. dec. 25. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:

5 !

Szerintem úgy érti hogy az önbizalma minél lejjebb megy. Nagyon rosszul tud esni.

Mert megpróbálta és "megint kudarc" "már megint"..

2020. dec. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!