Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kiderìteni, hogy a sràc, akivel talàlkoztam blokkolta vagy figyelmen kìvül hagyta-e az üzeneteimet messengeren?
Csak annyit làtok az üzenetnèl, hogy "elküldve", azaz üres karika pipàval, màr többször volt elèrhető, mègsem vàltozott àt az üzenet "kèzbesìtve" àllapotùra.
Arra lennèk kìvàncsi, hogy làtja-e az üzenetet, amit küldtem neki.
Azt olvastam, hogy ha figyelmen kìvül hagyja, azaz igboràlja az üzeneteim akkor nem làtom, hogy elèrhető-e, de èn làtom.
Egyèbkènt nem vagyunk facebookon ismerősök, csak messenger kapcsokatban àllunk. Ilyenkor az üzeneteim a "kèrèsek" mappàba kerûl neki? Lehet azèrt nem változik àt "kèzbesìtve" àllapotùra az üzenetem, mert nem nèzte meg a kèrèsek mappàt?
3fèle opciò van, nèmìtàs, blokkolàs (tiltàs) ès ignoràlàs (figyelmen kìvül hagyàs). Vagy kitörölte az egèsz beszèlgetès ès a kèrèsek közè került az üzenetem?
Arra voltam kìvàncsi, hogy làtja-e, hogy ìrtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!