Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kukkolta a lányokat osztály kiránduláson? Ha lehet jó sztorikat is. (Légyszi ne kovezzetek meg annyira)
Osztálykiránduláson csak próbáltam, de nem tudtam felmászni a zuhanyzó ablakáig. :)
Tornaórán viszont elromlott a lányöltöző zárja, ezért a lányok a fiúöltözőt használták, miután mi bementünk a tornaterembe (ami szomszédos volt az öltözőnkkel). Jellemző, hogy nekem jutott először eszembe, hogy kukkoljak. Nagyjából akkor láttam először viszonylag közelről melleket. Egy-két lányról nem is hittem volna, hogy ekkora légzsákjai vannak, ruhán keresztül kisebbnek tűntek. Ekkor szóltam a többieknek, aztán már hegyekben álltunk a kulcslyuk előtt... (Hatodikban, vagy hetedikben lehetett). :)
Nyilván a legédesebb a tiltott gyümölcs. Nekünk is volt ilyen eset,de ez nem "szándékos" kukkolás,hanem nálunk két oldalról mentek a szobák a zuahzó felé és egymás mellett volt a fiú es a lány tusoló,csak egy fal választotta el őket. Én mentem be casually felöltözve,mert kellett klotyóznom. Akkor a lányok zuhanyzási ideje volt,de mivel külön helységek voltak,nem volt megtiltva a sétafikálás. Na most én éppen mentem befelé,amikor két lány jött ki,de csak a derekuk körül tartottak lepedőt mert nem számítottak arra hogy én otr leszek. Na most amint megláttak,egyikük befutott a szobába,a másik (akinek tetszettem) csak lesokkolva állt ott és nézett engem,és csak annyi hagyta el a száját hogy: te te te te te i i itt?
És befutott a szobába,de úgy hogy a törölköző leesett. Akkor én jirayanak éreztem magam (már aki tudja ki az a jiraya :) nagyjábol ez az,de átéreztem es nem beszéltem róla senkinek,habár azt nem mondom hogy nem tetszett amit láttam :)))
Engem 12 évesen megfogtak a folyosón a 8-asok és bevittek a lányöltözőbe, mikor épp öltöztek a talán 7-8.osztalyos csajok. (igen bugyiban, melltartoban lehetett vagy 10 csaj)
Nem ijedtek meg, inkább vihogtak. Szaladok ki az öltözőből és szembe jön velem a tesitanár. Rám néz, bocsánatot kérek és elszaladok. Annyit hallottam, hogy a tanár beszól a lanyoknak:
-kislányok, mit csináltatok a S....val? Szegény gyerek fehér mint a fal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!