Milyen okkal ad az orvos egy hét igazolást?
Osztálykirándulásra mennénk péntekig, de pár ember köztük én is, nem veszünk részt rajt. ( Azért mert nem kedvelem az osztályt... mindegy )
Mondta az osztályfőnök hogy akkor menjünk orvoshoz igazolásért.
Mondtam anyunak, hogy elmondom az orvosnak hogy ezért kéne egy hét igazolás, de anyu azt mondta hogy mivel (nem rég váltottam) és felnőtt orvosom van, nem biztos hogy ilyenekért igazoni fog, ez nem játék. Nem szeretnék mindenféle vizsgálaton részt venni feleslegesen így nem akarok valami hatalmas betegséget mondani, de ilyen helyzetbe mit kéne mondanom, vagy mi az a betegség amire tudna igazolást adni péntekig?
Sajnos anyu már nem tud 3 napot igazolni, azaz 1et sem...
Én mondhatni sokszor hiányoztam, de a tanár tud róla (személyes okok) és mindig igazolta..
Február elején váltottam orvost, és februárba irt igazolást nekem azthiszem 2-3 napra. De azóta nem voltam nála... biztos igazolna mert kedvesnek tűnik, meg közel 2 hónapja nem voltam nála... :)
Köszönöm a válaszokat
Én azt mondtam, hogy rossz a közérzetem, szeretném kipihenni magam.
Kérdezte hány napig maradnék otthon.
Nem hazudtam betegséget.
Évente 1x megyek táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!