Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elérhetőségét kérjem el?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, és elhatároztam, hogy legközelebb amikor látom, odamegyek hozzá beszélgetni (általában egymagában szokott lenni). Ha jól alakul, és úgy fog tűnni, hogy értjük egymást, mijét kellene elkérnem? A telefonszámát, vagy a Facebookját, vagy... Mijét? Vagy mindegy? Vagy pedig ha már megkérdezem a nevét, úgy is megtalálom face-en? Hogy kellene csinálnom? Eddig sose csináltam ilyesmit, én is elég visszahúzódó vagyok, nem volt még barátnőm se.
Ha a nevét mondja, abból nem feltétlen találod meg, maximum ha eléggé ritka felépítésű neve van
Az is egy lehetőség, hogy ott helyben elkéred megnézed és akkor megvan
A Facebook (egyúttal Messenger ugye) pedig jó kiindulási alap
2020. dec. 14. 11:54
3/5 anonim válasza:
2. Vagyok:
Vagy pedig ha az könnyebb, telefonszám ahogy az első írta
2020. dec. 14. 11:54
4/5 anonim válasza:
Add meg te neki a saját e-mailcímedet, meg telefonszámodat, meg nevedet borítékba rakva. Még írhatsz is magadról akár. De tehát itt az a lényeg, azért jó; hogy pl te odaadod az elérhetőségedet; nincs az a kellemetlen, hogy most egyikőtök odamegy, és kéri a másikét, és szal ha te odaadod neki akkor föl van dobva neki a labda, az ő térfelén pattog, hogy most fölhív, vagy nem. Tehát innentől már rá van bízva; és nincsen ilyen "kényszerhelyzetben", hogy most akkor lehet, hogy nem adja meg, de mondjuk nem futtok össze többet, és lehet, hogy élete párjánal lehetőségét baltázza el; vagy pedig megadja és akkor te mondjuk badarságokat küldözgetsz neki; tehát akkor így meg rá van bízva, ha nála van a számod, hogy akar-e tőled valamit.
2020. dec. 15. 15:26
5/5 anonim válasza:
*de ha nincs benne semmi más a boritékban az elérhetőségeden kívül, akkor pl, azt mondhatod neki, hogy "szia, felfigyeltem rád,megakadt rajtad a tekintetem, tetszel.. Szeretném megadni a telefonszámomat, ímélcímemet /// elérhetőségeimet." Valami ilyen kedves, a "felfigyeltem rád"-tól lehet, hogy megijed, de szal valahogy nagyon kedvesen, finoman , letisztultan kéne kezelni ezt , hogy megmondod neki. De szal lehet, hogy úgy praktikusabb is; hogy írsz is még mellé saját magadról, de ez amikor valamit mondasz neki, hogy tetszik, szerintem az maradhat így is. Tehát lehet jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!