Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha ki nem állhatom a húgom párját?
Félreértés ne essék, mindennél jobban szeretem a testvéremet, soha nem akarnék neki semmi rosszat. Természetesen örülnék neki, ha egy boldog, normális kapcsolata lenne, akár még a haverom is lehetne a fiú.
De, ez a kapcsolat amiben van, ez egy téboly. A fiú annyi rossz, idegesítő tulajdonsággal rendelkezik, hogy én nem bírom elviselni.
Nagyképű, öntelt, lenéző, mindenkivel kötekedik, az utolsó szónak az övének kell lennie, egy időben még "játékból" agressziót is észrevettem rajta, amikor szórakozásból csapkodta a húgomat, sértődékeny, mindenről tudni akar. Úgy viselkedik vele, hogy az valami undorító. Kötekedik vele, cígatja, aztán nyalizik, volt régebben a csapkodása, arról ha minden igaz leszokott, tiszteletlen, kicsit olyan mintha a családunk ellen próbálná fordítani, amióta bejött a képbe, azóta szinte csak ő létezik, senki más.
Az számomra az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy a húgom valamiért ragaszkodik hozzá, amikor rákérdeztem, hogy ennyi rossz tulajdonság után mégis mit szeret benne, annyi volt a válasz: mert tud aranyos is lenni...
Én még az életben nem csalódtam ekkorát, mint most a testvéremben, ettől sokkal többre tartottam.
Amikor együtt vannak szó szerint rosszul vagyok tőlük.
Nem tudom, hogy lehetne rávezetni a húgomat arra, hogy ez nagyon nem jó, főleg ha együtt maradnának, az az élet maga a pokol lenne neki.
Valakinek van hasonló ügyben tapasztalata?
Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
Amúgy te hány éves vagy?
És a lényegre térvén, sajnos ilyen a szerelem.
Fiú vagy-vagy lány?
Ha fiú akkor vágj le a 20 éves girnnyónak egy taslit azt megtanulja, hogy a húgód még játékból se űsse.
Ha lány vagy, akkor gyúrjál sokat és aztán menjél rá a csávóra.
Üdv.:17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!