Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ki nem állhatom a barátnőm anyukáját?
Téged zavar, oké. Csak sajnos a világ olyan, hogy nem minden körülötted forog. Szerintem is rendben van az anyukája. Oké, lehet picit jobban rátok telepszik meg túlgondoskodik titeket, de azért ez még nem gáz. Kamasz vagy, az a baj, ő meg felnőtt. Te még lázadsz. Próbálj felnőni...
A barátnődnek egyre kínosabb lesz ez a kamaszos hiszti, amit művelsz. Ő jóban van az édesanyjával (hurrá, végre valakiről ilyet is lehet olvasni), az édesanyja kedvel téged és elfogad (verhetnéd a segged a földhöz örömödben), csak te vagy ilyen savanyújóska, aki miatt egy vacak túrógombócot nem lehet megenni nyugodtan. Vegyél vissza, mert ha választásra kerül a sor, te fogsz kihullani a rostán, nem az édesanya...
Hu bazz én is hasonló helyzetben vagyok. Barátnőm legjobb barátnője a muterja. Anyósom MINDENT a barátnőmmel együtt akar csinálni. Együtt mennek MINDENHOVA. Vágod Átmegyek barátnőmhöz és többet beszélek az anyjával mint bnőmmel. De várjunk a probléma ott kezdődik hogy tudat alatt rettenetesen befolyásolja és rossz párkapcsolati példát lát. Náluk is ez van hogy az apját elnyomja az anyja, és ezért barátnőm is csomószor van hogy rámförmed, meg mintha ő akarna vezetni(persze tudattalanul). No arról nem beszélve hogy barátnőm nem volt ilyen bulizós fajta most meg az anyja totál átnevelte és folyton elakar menni beb@@szni, és persze hogy olyan társasággal akit én nem kedvelek.... :D
Nem tudom hogy mi ez, vagy hogy kéne megoldani de eléggé ordenáré... és mi együtt vagyunk több mint 5 éve, de ez csak az utsó két évben kezdett el megerősödni, de most már elég para. Remélem sikerül neked is valamit kitalálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!