Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet érni a lánynál?
Figyelt kérdés
Azt hogy nem találkoztunk még soha csak videóban, interneten látott.
És én szeretnék "mélyebb" kapcsolatot vele, de nyilván én neki csak egy internetes haver vagyok a sok közül, hogy lehetne ezen változtatni úgy hogyha most nyilván nem találkozunk.
Tavasszal írtam rá, karantén alatt.
2020. dec. 8. 00:34
1/4 anonim válasza:
Persze hogy el lehet érni hogy elmélyüljön. Írj rá minél gyakrabban, érzékeltesd hogy nagyon birod őt és élvezed a társaságát. Megemlítheted neki azt is hogy jó lenne találkozni és kíváncsi vagy rá.
Érzékeltesd hogy neked ő számít.
Nekem ezek működtek.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindig próbálok írni neki, de nyilván ő "elfoglaltabb" mint én ás több emberrel beszélget.
Erre kb annyi jön vissza hogy "én is" "aranyos" "örülök"
2020. dec. 8. 00:59
3/4 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nagyon szeretnél vele találkozni, mert picit többet érzel iránta.
4/4 anonim válasza:
Szerintem utalj arra vagy mondd ki neki nyíltan hogy szeretnéd közelebb megismerni és nagyon boldog lennél ha el tudna mélyülni a kapcsolatotok, mert így felszínesnek érzed. Mondd meg neki egyenesen, és majd meglátod mit reagál. Ha csak félvállról veszi ezt az egészet akkor ne erőltesd annyira, mert nem annyira érdekled őt mint pl mások. A rövid válaszok erre utalnak. Vagy arra hogy alapból nem olyan bőbeszédű, legalábbis írásban. Akkor inkább hívd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!