Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, egy 160 cm lánynál kb....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy 160 cm lánynál kb. hány kilónál "várjátok el", hogy fogyózni kezdjen?

Figyelt kérdés

Szerintetek ilyen magasságnál, ha a lány hízik, kb. milyen súly az, aminél mindenképpen el kellene kezdeni diétázni?

16/L

2020. jún. 5. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
160hoz kb 52 kilo max
2020. jún. 5. 10:31
 2/11 anonim válasza:
93%
Kb 70-75kg bár én szeretem ha egy lányon lehet mit fogni
2020. jún. 5. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Mivel maga a súly a csontokon és hasonló dolgokon is múlik, én ahhoz nem kötném.

Az szerintem nem egy jó dolog, ha "bármekkora én úgy szeretem, és nem akarom megváltoztatni" hiszen ha a lány annyira túlsúlyos, hogy az akár egészségtelen, akár már korlátozná a mozgásban, az nagyon rossz és az mindkét félnek jobb lenne, ha fogyna abból a lány.

Viszont amíg nem egészségre ártalmas, és rendesen tud akár sportolni is, addig szerintem nincs gond.

Meg alapból is van olyan lány, akinek kimondottan jól áll egy pár plusz kg.

Ha magad miatt kérded, én inkább egy olyan embertől kérdezném meg, akit ismersz és megbízol. Így látatlanban nem lehet megmondani számok alapján,hogy mi milyen

2020. jún. 5. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Még egy barátnőmet sem állítottam mérlegre. Nem fogom tudni, hogy most 55 vagy 60 kiló. Tetszik vagy nem tetszik, ennyi. Meg a súlynál az se mindegy, hogy csak zsíros, vagy izom is van rajta.
2020. jún. 5. 11:02
 5/11 Quatermain ***** válasza:
85%
Ha jól érzi magát a bőrében és egészséges, akkor semennyire nem várom el, de általánosságban 80-90 kg-ot mondok.
2020. jún. 5. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
160 centinél 60 kiló már sok szerintem
2020. jún. 5. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
85
2020. jún. 5. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem várom el hogy fogyózni kezdjen. Ha nem érzi jól magát akkor fogyjon, ne miattam. Na meg amugy is a husisabbak jönnek be, szóval biztos nem mondanám neki hogy fogyjon.
2020. jún. 5. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én onnan ameddig tetszik nekem addig nem várom el tőle

Meg amúgy is szerintem míg jol érzi magát addig oké

De ha már tényleg szakad a hur akkor mondom el neki

2020. jún. 5. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Kb. 75, de attól is függ, hogyan oszlik el rajta.
2020. jún. 10. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!