Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasinak nincsenek lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasinak nincsenek lány barátai, akkor neked se fiú?

Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mi? Ez nem így van. Gondolom itt arra akartál kilyukadni, hogy a lányok nem engedik, hogy a fiúnak legyenek lány barátai, de a csajnak lehetnek fiú barátai. Igazából én úgy gondolom, a lányok kicsit féltékenyebbek, mint a fiúk, legalább is saját meglátás szerint, de ez emberfüggő. Sok lánynak van megfelelési kényszere, önbizalom hiánya és úgy vannak vele, hogy a fiú egyes lány barátjai jobban néznek ki, mint a fiú párja és ez sok esetben zavaró dolog. Tehát ha az én páromnak olyan lány barátai lennének, akiket határozottan csinosabbnak gondolok, mint saját magam, akkor elég rosszul érezném magam, mert sajnos én másokhoz hasonlítgatom magam, ami határozottan nem jó dolog. Viszont én úgy gondolom, hogy egy ember az életében nem tudja elkerülni az ellenkező nemet és ez természetes, hogy egy fiú életében a női nem aktívan részt vesz és itt a szülőkre, testvérekre, rokonokra nem is gondoltam még. Ahogy fordítva is.

Szóval a kérdésedre a válasz, mindkét nemnek lehetnek barátai vagy kontaktjai az ellenkező nemből, ezt nem lehet megakadályozni.

2020. dec. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!