Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincsenek normalis lanyok?
A lanyok tobbsege mar nagyon elkenyeztetett.
Csak a tokeleteset keresik.
Csak a penzes pava gyokerek jonnek be nekik! (Ezt lanykent irtam!!)
(Ja es nem akartam egy lanyt/fiut se megbantani!!!)
Mondjatok hogy nem komoly ez a kerdes..
Hogy lehet valaki ilyen s_gg h_lye?? De most komolyan.. Elotted 2 kerdessel kiirtak ezt a r_hadt kerdest olvasd el es ne irjatok mar ki ezt a kerdest mert mar szerintem nem az en t_kom van tele ezzel a kerdessel..
Szerintem a média miatt. Bejött a virtuális világ a divatba, így azt posztolhatunk, amit akarunk. A fiúk bejelölik az ismeretlen lányok, lányok elfogadják. A megszerkesztett, előnyös képekre persze, hogy jönnek a szép, szexi vagyok commentek. Innen nő a csaj önbizalma és az ideálja a jó izmos vagy tökéletes arcú fiú. Beleélik magukat a Tv és reklámok hazugságjaiba, miszerint az ideál a tökéletes külsejű, gazdag, menő srác. Az ilyen fiúkat megértem ha kihasználják a naiv lányokat. Amúgy vannak normális lányok és fiúk is, de meg kell találni őket. A normális pedig szubjektiv fogalom.
18/ L
#1: Ha észre vetted ez egész kategóriába ez megy.
Csúnya mai világ miatt nem sikerül semmi és mások nem dughatnak ,csakis én.
Ez megy az egész oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!