Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám helyrehozni?
Fél év után bevallottam a barátomnak,h sose volt vele orgazmusom...
Mindig nagyon felizgulok rá,és amikor berakja nagyon jó érzés,de csak pár percig tart.
Egy idő után elmúlik a nedvesedésem,és nem érzek semmit,és ha tovább folytatjuk fájni is kezd.
Ilyenkor szoktam megjátszani,h elélvezek...
Amikor elmondtam neki,nagyon kiakadt,es azt mondta,ez volt a legköcsögebb dolog amit valaha tettek vele.
Írtam neki rengetek bocsátnatkérő üzenetet,h mennyire sajnálom,h nem szóltam hamarabb és színészkedtem.
Tényleg nagyon megbántam amit tettem...
Mit tegyek,h megbocsásson nekem?😭😭😭😭
Vele semmit.
Jóval előbb kellett volna ezen dolgozni, és például irányítani, hogy mit csináljon, hogyan mozogjon. Akár kézzel segíteni neki, vagy pózt váltani.
A következő pasi vagy zseni lesz, és ezeket tudja magától, vagy jobban bejön majd neked, attól élvezel el, vagy szenvedni fogsz vele is.
Ja, bocs, lehet azért szex gyakorlatokat is végezni, az is segíthet.
Egyáltalán, össze tudod húzni a hüvelyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!