Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám helyrehozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám helyrehozni?

Figyelt kérdés

Fél év után bevallottam a barátomnak,h sose volt vele orgazmusom...

Mindig nagyon felizgulok rá,és amikor berakja nagyon jó érzés,de csak pár percig tart.

Egy idő után elmúlik a nedvesedésem,és nem érzek semmit,és ha tovább folytatjuk fájni is kezd.

Ilyenkor szoktam megjátszani,h elélvezek...

Amikor elmondtam neki,nagyon kiakadt,es azt mondta,ez volt a legköcsögebb dolog amit valaha tettek vele.

Írtam neki rengetek bocsátnatkérő üzenetet,h mennyire sajnálom,h nem szóltam hamarabb és színészkedtem.

Tényleg nagyon megbántam amit tettem...

Mit tegyek,h megbocsásson nekem?😭😭😭😭

2020. dec. 6. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Vele semmit.

Jóval előbb kellett volna ezen dolgozni, és például irányítani, hogy mit csináljon, hogyan mozogjon. Akár kézzel segíteni neki, vagy pózt váltani.

A következő pasi vagy zseni lesz, és ezeket tudja magától, vagy jobban bejön majd neked, attól élvezel el, vagy szenvedni fogsz vele is.

2020. dec. 6. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Ja, bocs, lehet azért szex gyakorlatokat is végezni, az is segíthet.

Egyáltalán, össze tudod húzni a hüvelyed?

2020. dec. 6. 23:38
 3/3 anonim ***** válasza:
64%
2020. dec. 7. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!