Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Már nem szeretem és megtetszet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem és megtetszett más vagy mi lehet ez? Hogy lehet helyrehozni?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy sráccal akit nagyon szeretek. De az elején lehet jobban elvoltunk. Igazából egyre kevesebbet írok vele és van hogy témánk sincs, nemtudunk miről beszélni. Közbe jött az osztálytársam akiben meg meg van az ami a barátomban már nem igazán, hogy megért megnevettet viccelődünk sokat ,vele mindig van téma, vigasztal stb..Össze vagyok zavarodva..nem akarok szakítani a barátommal..hogy lehet ilyet helyrehozni?

2018. jan. 31. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatért mindig tenni is kell.

Nem vigasztal meg a barátod? lehet hogy el se mondtad neki a bajaidat, hiszen most mondtad hogy kevesebbet irogattok.

Nincs témád? Játsszatok felelgetőset, 3 kérdés te 3 ő.

Jóhogy több témád van az osztálytársaddal hiszen minden nap együtt szenvedtek a suliba.

Van ami a barátodra tartozik és van ami a haverjaidra.

Ha bánatod van épp az a lényeg hogy a barátodnak mondd el akit szeretsz. Hidd el meg fog vigasztalni.

Mikor dobtál fel legutóbb témát a szerelmednek? Na ugye. Tessék vele is témázni!

Hajrá! És egyszerre ne kavarj 2 pasival!

2018. jan. 31. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is azt emelném ki a kérdésedből, hogy az írtad: "vigasztal".

A barátodnak is elmondod a bánataidat, vagy csak a haverodnak? Na ezen tudsz javítani akkor.

Meséljetek sztorikat egymásnak barátoddal. Hogy mi történt veletek aznap. nem kell gondolkozni, csak elkezdeni.

Osztálytársaddal sok emberről tudsz beszélni, kibeszélni, mert együtt élitek meg. Mesélj ezekről barátodnak is és őt is vedd rá hogy dumáljatok az ismerőseitekről.

Egy komoly kapcsolatért tenni is kell, nem csak ülni és várni a sült galambot. Remélem segítettem :)

2018. febr. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!