Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne írogassana...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne írogassanak nekem indiai meg arab pasik Facebookon?

Figyelt kérdés

A képeimhez meg priviben borzalmas angollal mindenféle ázsiai pasi írogat nekem, hogy mennyire szép vagyok, meg szeretnének velem megismerkedni stb.

Rohadt idegesítő és fárasztó, hogy állandóan törölgetnem kell az idióta ömlengéseiket. Mit tehetnék ez ellen? 17/L.

2020. dec. 1. 11:12
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ha akar, találhat magának dögivel nélkülem is szerte a neten.. felőlem vigye őket, kb. olyanok, mint a legrosszabb putris cigók, az is beteg, aki az ilyenekhez vonzódik! :S De lehet elég ha lemegy valami borsodi faluba és ott is találhat ugyanilyen csúfságokat.
2020. dec. 2. 08:12
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
És még akkor a rohadt ízléstelen, férfiatlan nyáladzásuk, amivel előadják mennyire szerelmesek egy tőlük x ezer kilométerre lévő vadidegen csajba, akiről láttak három darab képet, még külön megérne egy regényt.
2020. dec. 2. 08:40
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudom miről ír a kérdező, engem is nem egyszer betaláltak az ilyen buckalakók!
2020. dec. 2. 08:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
17-es, netán azt hiszed, hogy Kabir Bedik írogatnak fészen? Frászt! Az ottani nagyátlag 150 centis, szőrmók mauglik nyomulnak a dagályos szövegeikkel.
2020. dec. 2. 12:48
 25/27 anonim ***** válasza:
24%

Nekem írt egyszer egy egész helyesnek mondható néger pasi

Mielőtt kérdezitek, nem írtam neki vissza, mert felesleges

2020. dec. 2. 13:10
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy több profilról irogatott ugyanaz az emberke (az elején visszaírtam neki ,,poénból"), ráadásul az egyik külföldön élő unokatesóm profilját is feltörte, onnan írkált. Akkor jöttem rá, hogy egy és ugyanaz a két személy, mikor a saját profiljáról visszautalt arra a beszélgetésre, amit az ,,uncsimmal" írtam. Ijesztő figura
2020. dec. 3. 15:04
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Valaki itt azt írta hogy koszlidércek...😆💀💀
2020. dec. 4. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!