Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne írogassana...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne írogassanak nekem indiai meg arab pasik Facebookon?

Figyelt kérdés

A képeimhez meg priviben borzalmas angollal mindenféle ázsiai pasi írogat nekem, hogy mennyire szép vagyok, meg szeretnének velem megismerkedni stb.

Rohadt idegesítő és fárasztó, hogy állandóan törölgetnem kell az idióta ömlengéseiket. Mit tehetnék ez ellen? 17/L.

2020. dec. 1. 11:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan, mit is várunk araboktól. Tiltsd őket és töröld a kommenteket.
2020. dec. 1. 12:53
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Vannak ott is nők, de olyan rondák hogy a kutya nem fogadná el a kezükből a falatot!

Vissza kell ezeket a koszlidérceket küldeni melegebb éghajlatra borzalmas angollal, hogy vegyék a lapot.

2020. dec. 1. 13:18
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
töröld magad fb-ről, vagy csinálj másikat
2020. dec. 1. 14:26
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Az arab pasik vonzónak meg különlegesnek tartják az európai nőknek. Azt már megfigyeltem, hogy ha egy bejelöl, akkor valószínűleg még több fog utána.

Azt tudod tenni, amiket már előttem is leírtak:

- beállítod, hogy csak az ismerőseid tudják likeolni, kommentelni a képeid

- ha nem ismerőseid írnak, akkor azok automatikusan kéretlen üzenetekbe kerülnek, hacsak nem nézegeted azokat folyton, akkor nem tudom, hogy miért zavar

2020. dec. 1. 14:57
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Módosítsd a beállításoknál, h az ismerőseiden kívül ne lássa senki a képeid.
2020. dec. 1. 15:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem szerencsére nagyon ritkán találnak be ilyenek, de ez a profil beállításainak is köszönhető. Be tudod állítani, hogy ki lássa az ismerőseidet, ki jelölhet be, a világból csak úgy rád lehet-e találni... ha az én profilomat megnyitod (már ha eljutsz odáig), csak egy darab profilképet látsz (nincs borító) és semmi mást. De a profilképet sem tudják likeolni és kommentet sem tudnak írni. Szóval egy szabad délutánodon nyisd meg a facebook beállításait, gondold át, hogy mennyit mutatnál magadból és szánd rá az idődet...
2020. dec. 1. 20:35
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
Nekem miért nem irkalnak Ázsiai pasik? Hahó küld át az én profilomra! 😂🥺🙏
2020. dec. 2. 01:05
 18/27 A kérdező kommentje:
Mi a fenét szeretsz rajtuk? Akik nekem írták olyan csúfak, mint az országút a szőrös, túlkarakteres lófejükkel. Meg aztán buták is, mint a valagam.
2020. dec. 2. 05:40
 19/27 A kérdező kommentje:
Ezerszer inkább egy helyes, kellemes európai pasi...
2020. dec. 2. 05:41
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát küldd el hozzá őket, ne sajnáld tőle, ha annyira akarja :D
2020. dec. 2. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!