Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne írogassanak nekem indiai meg arab pasik Facebookon?
A képeimhez meg priviben borzalmas angollal mindenféle ázsiai pasi írogat nekem, hogy mennyire szép vagyok, meg szeretnének velem megismerkedni stb.
Rohadt idegesítő és fárasztó, hogy állandóan törölgetnem kell az idióta ömlengéseiket. Mit tehetnék ez ellen? 17/L.
Vannak ott is nők, de olyan rondák hogy a kutya nem fogadná el a kezükből a falatot!
Vissza kell ezeket a koszlidérceket küldeni melegebb éghajlatra borzalmas angollal, hogy vegyék a lapot.
Az arab pasik vonzónak meg különlegesnek tartják az európai nőknek. Azt már megfigyeltem, hogy ha egy bejelöl, akkor valószínűleg még több fog utána.
Azt tudod tenni, amiket már előttem is leírtak:
- beállítod, hogy csak az ismerőseid tudják likeolni, kommentelni a képeid
- ha nem ismerőseid írnak, akkor azok automatikusan kéretlen üzenetekbe kerülnek, hacsak nem nézegeted azokat folyton, akkor nem tudom, hogy miért zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!