Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakított?
Én azt látom, hogy ez a fiú nagyon nem becsült meg Téged és azt amit érte tettél.
De először is tedd fel magadnak a kérdést, ebben a 2 évben legalább felét visszakaptad annak a jónak, amit te adtál neki? Gondoskodó és törődő volt veled?
Persze e szerelem egy önzetlen dolog és mindenki máshogy tudja kifejezni..de néha el kell gondolkozni az értékrendeken.
Sokszor előforduló probléma tapasztalatom szerint, hogy nem becsüljük meg azt amink van, vagy azt aki mellettünk áll, mondván talán túl evidens, vagy "megunjuk", mert tudjuk, hogy mindig ott van nekünk, persze egy 2 éves kapcsolatban nem lenne túl jó így vélekedni, de simán előfordulhat akár ez is.
Esetleg olyan dolog történt, amit nem szívesen vállal fel, pl nem lehet, hogy megismert valaki mást?
Nekem elég viharos kapcsolatom volt, épp újrabékülős szakaszban voltunk, mikor bejelentett a fiú, hogy pár hete megismert valakit, és abban a pár hétben amúgy már éreztem, hogy kezd máshogy viszonyulni hozzám, te ilyet ne éreztél?
Másrészről az jutott még eszembe, hogy azt írtad nem nagyon veszekedtetek, ez jó volt így utólag visszagondolva? Néha szerintem nem árt egy kapcsolatnak, mert legalább előjönnek azok a gondok amiket egy átlagos napon inkább enyeltek és magatokban forraltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!