Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónapja szakítottunk, azóta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja szakítottunk, azóta olyanokat tesz, ami fáj nekem. Miért, és mikor lesz ennek vége?

Figyelt kérdés

Ugyanoda járunk edzésre, vannak közös barátaink, ott az edzésen is. Nem mondom, hogy szépen váltunk el, de egyikőnk sem csalta meg a másikat, csak elmúltak az érzelmek. Most azóta próbálja elmarni a barátaimat, ha hívják valahova, engem pedig nem, akkor hangosan henceg vele, hogy halljam, és rosszul essen nekem.

Ha valami nem sikerül nekem, akkor hangosan kárörvendezik, stb.

Én nem csinálok ilyeneket, próbáltam együtt élni azzal, hogy vége, és ne bántsuk egymást. Nem kell jóban lenni, de ne piszkáljuk egymást.

Miért jó ez neki, miért nem hagyja abban, és vége lesz-e egyáltalán ennek? Nem mutatom ki a bánatomat, abban bíztam, hogy megunja, de nem, egyre durvább a helyzet.

2020. okt. 9. 19:06
 1/3 anonim válasza:
88%
Csapjál oda neki!
2020. okt. 9. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
8%

Nem értem, hogy ha nem érzel már iránta semmit, és nem is akarsz tőle semmit, akkor miért esik rosszul amit tesz? Egyszerűen ne vedd magadra, ne vedd fel, ne reagálj, előbb utóbb majd megunja ezt a gyerekes viselkedést.

Egyébként meg, ne sajnáld hogy vége lett, a leírtak alapján ő még egy kisfiú, aki nem tudja kezelni ezt a helyzetet.

2020. okt. 9. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Azt nem irtam, hogy én vagyok a lány.

Próbálok nem foglalkozni vele, de elég nehéz, ha folyamatosan szurkálódik, kinevet, megaláz.

Nem érzek már iránta semmit, de kinek nem esik az rosszul, ha folyamatosan piszkálodik, belémköt. Van, amikor csak nevetek magamban, mert gyerekes, de néha a sírás kerülget.

2020. okt. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!