Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam barátnőmmel 1év után. Mit tegyek most?
A barátnőmmel 1 év 4 hónap után szakítottam. Az volt a baj hogy sokat veszekedtünk és mindig én voltam a hibás holott ő vergődött mindenért. Pl: Megyünk az utcán és azt mondja hogy fél szemmel néztem a lányt holott nem.
Ilyeneken meg kis hülyeségeken veszekedtünk. Nem tudott sose bízni bennem és ezért mindig ideges volt. Ebben is én voltam a hibás szerinte. Vasárnap mikor szakítottam vele utánna vissza akartam fogadni és ő mondta hogy nem csináljuk vissza. De már akkor furcsa volt meg egész héten. Aznap le akartam venni hogy kapcsolatban rányomtam a facera telefonon a keresőben és belépve maradt a facebookba a barátnőm. Megnéztem és láttam hogy 2 csávóval írogatott az egyikkel matekot na de a másiknak egy alsónemüs képet küldött. Az nagyot ütött. Most pénteken meg épp hogy kiment belőlem a fájdalom erre rámirt hogy sajnálja meg nem bírja tovább nélkülem. Mondtam neki hogy már késő elcseszte de még mindíg szeretem mit tegyek?
Azt írta nekem bármit megtesz megváltozik. Nem tudom az a baj ő volt az első és nagyon szerettem szeretem. Sokat levett az életemből de akkor is szerettem, de szerintem is muszáj leszek túllépni. Rem jól fogja bírni ő is. Azért más véleményét még szívesen fogadom és olvasom még.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!