Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

December 5.-én mennék disznóvágásra a barátomélhoz, de én vegetáriánus vagyok. Nem vagyok az a nagyon kampányolós, hogy csak is növémyt semmi hús, esetleg állatvédő. Tehát nem vegán vagyok. De az van,hogy nagyon sajnálom azt a malacot amit ott nyakon szúrnak. Mármár annyira, hogy attól tartok, hogy el is sírnám magam. (Főleg ebben az időszakban amit most élek. Valami lehet a hormonjaimmal, mivel lassan egy hónapja sírok mindenen. (anyáék szpichológushoz akartak vinni,de mondtam, hogy nem szükséges majd elmúlik) de most nem is ez a kérdés...)

Nem lesz nagy buli sem,mivel 10 fő lehet maximum. Én meg pont beférek, mert nem lennének csak 9-en. Meg hát ugye egy ilyen alkalmon húst esznek egész nap. Én meg ott vagyok rosszul az asztal végén. Barátom mondta, hogy a kajámat majd intézi,de az is milyen már, hogy különcködök.

Ti mit tennétek a helyemben?

Elmennétek? Vagy kitalálnátok valamit, hogy ne kelljen menni?

Amúgy bocsi ha rossz kategóriába írtam! 🥺

2020. nov. 27. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván nem mennék, nem is értem, hogy kerül egyáltalán szóba.
2020. nov. 27. 16:28
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem mennék.

Nem voltam sose 'vega', a disznót viszont én is mindig sajnáltam, amikor nyakon szúrták. Falusi környezetben éltem gyermekkoromat, így nem voltam túl népszerű ezzel a 'gyengeségemmel'. Emellett a vér látványától is irtóztam kiskoromban.

A véleményemet kérted...

Nem találnék ki semmit, elmondanám a valóságot!

2020. nov. 27. 16:41
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Én nem vagyok vega, de nem szoktam disznóvágásra menni, ha barátoméknál van.

Sajnálom az állatot, nem szeretem az aznapi kajákat, úgyhogy ha még ott is vagyok náluk nem megyek ki segédkezni.

Mindenkinek jobb így.

2020. nov. 27. 16:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én is kihagynám
2020. nov. 27. 17:02
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

ne legyél növényevő!

egyél húst is

2020. nov. 27. 18:23
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor megnyugodtam,azt hittem bennem van a hiba, hogy még a malacot is sajnálom. Eszek húst is, amikor érzem,hogy kellene,bár ez ritka.

2020. nov. 27. 21:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit írígyellek... hús nélkül nem sokáig bírnám!
2020. nov. 27. 21:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezért miért irigyelsz?
2020. nov. 27. 22:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Ez nekem is probléma. Vashiányom van, úgy nézek ki mint egy élő hulla. Szpichológushoz kellene járnom, mert ez nekem azóta van amióta az első epilepsziás rohamom volt 5 évesen. Ezt csak egy szakember segítségével lehetne feldolgozni a háziorvos szerint. De nem akarok dilidokihoz menni. Most 16 vagyok.
2020. nov. 27. 22:04
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Mert mondtad, hogy "Eszek húst is, amikor érzem,hogy kellene,bár ez ritka.".
2020. nov. 27. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!