Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hova mennétek a helyemben?

Ti hova mennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Keddre nem vártam, nem is jött. Tesztet még nem csináltam mert kb 1 éve a ciklusaim 28-30 naposak előtte volt hogy 35 napos volt néha. (Kedd volt a 30.) Szóval kivárnám a hétvégét.

DE szöget ütött a fejemben hogy 2-3 hét múlva dokihoz kéne mennem. Hova menjek....kórházba nem szívesen mennék a vírus miatt....magánba nameg nem olyan egyszerű(20km, ráadásul csak délután)

Van egy 2 évesem a párom hétközben nincs itthon.

Ez egy elméleti kérdés!

2020. márc. 12. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A párod hazamegy az egyik hétköznap, vigyáz a 2 évesre, te meg elmész magánba.

Vagy megkéred Anyukádat, barátnődet, valakit akiben bízol.

2020. márc. 12. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az SZTK-ba, ahogy mindig is.

Ha apa nem tud 1 nap szabira elmenni, akkor nagymama, ha nincs, akkor szomszédnéni, ha az sincs, akkor magaddal viszed és nem hagyod, hogy körbenyalja a padokat. Kb. ennyi a lehetőséged.

2020. márc. 12. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
A kórház/sztk sokkal kevésbé fertözö hely, mint az utca vagy egy nagyobb üzlet!
2020. márc. 12. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Miert ne mennél kórházba? A héten kétszer is voltam. Igaz, csak azt engedik be, akinek dolga van ott. Folyamatosan takarítanak. Oda figyelnek most még jobban mindenre. Amúgy meg 8 hós leszek egy hét múlva. Ha ennyire parázol, vegyél fel arcmaszkot, kesztyüt. Vigyél kézfertőtlenítőt.
2020. márc. 12. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehova nem mennék, amíg panaszom nincs.
2020. márc. 12. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Az első vizsgálat után úgy is elküd vérvételre. Az meg gondolom nem szeretnéd 34 ezerért megcsináltatni magánúton. Szóval tök mindegy h akkor hova mész. Egy hét múlva úgy is az sztkba kell menned
2020. márc. 12. 17:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Majd még meggondolom a dolgot.

De nem értem miért kéne vérvételre mennem?

A fiammal sem voltam. Csak amikor a kötelező vizsgálatok voltak 12hét után.

2020. márc. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!