Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A helyemben az Óbudai mérnökin...

A helyemben az Óbudai mérnökinfójára mennétek, vagy a Pannon gazdinfójára?

Figyelt kérdés
mindkettő érdekel, egyik helyben lenne másiknál koleszban lennék.

2020. júl. 6. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Óbudai egyértelműen
2020. júl. 6. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Óbudaira mennék.
2020. júl. 6. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Jobb az oktatás ott esetleg, vagy miért gondoljátok így?
2020. júl. 6. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Fogalmam sincs, nem jártam mindkét szakra. Azt kérdezted, melyiket választanám én. Na most engem rohadtul nem érdekel a gazdasági humbug, gazdinfón meg alig van jóformán infó, csak az. A műszaki pályával szimpatizálok, inkább a fejlesztés, rendszertervezés érdekel az ennek megfelelő szakkal együtt.
2020. júl. 6. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ja, nekem oe helyben van, így azért is az.
2020. júl. 6. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :)
2020. júl. 7. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Óbudai egyáltalán nem jobb, mint a Pannon, mindkét egyetemen végzettekhez volt szerencsém (mint kolléga, és mint interjúztató).

Az, hogy a mérnök- vagy gazdaságinformatikus a jobb, nagyon is függ attól, melyik egyetemen, de általánosságban igaz az, hogy a gazdinfósok kevésbé tanulnak meg az egyetemen jól programozni (nekik több az ilyen szoftverkezelős/adatbázisos tárgy).

Mérlegelj egyéb szempontokat is: otthon vs kollégium, társasági élet, bármilyen egyéb apróság.

2020. júl. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!