Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akar? Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van az osztályomban egy srác (16f) ő a lányok kedvence. Minden lány belé szerelmes, de én nem. Nekem vlhogy nem jön be ez a nagy menősködese.

Már két hete kezdte el ezt csinálni, hogy órák után mikor mindenki kimegy ebédelni akkor ő még bentmarad velem. Ez elsőnek nem zavart, de utána már nagyon. Utóbbi időben már csak úgy mögém áll és simogat meg a seggemet fogdossa. Szóltam már neki, de semmi értelme ugyanúgy csinálja. :( Ma már a mellemet is megfogta, mire én lekevertem neki egy pofont... :/ Erre ő csak elröhögte magát.

(Nem vok egy verekedős típus)

16L

2020. nov. 23. 17:30
 1/10 anonim válasza:
100%
Szólsz a tanárnak. Talán egy fegyelmiből ért majd.
2020. nov. 23. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Valószínű hogy az zavarja, hogy te nem vagy oda érte mint a többiek. Bántja a hiúságát.

Jól tetted hogy be kevertél neki egyet, megérdemli a kis p*cs 😀

2020. nov. 23. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb a lába közé rúgj ;D
2020. nov. 23. 18:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😅🤭
2020. nov. 23. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Szólj apádnak, hogy törje el a kezét. Ilyen márpedig nem szabad, hogy megtörténjen.
2020. nov. 23. 19:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szólj egy felnőttnek, ez nem normális dolog.
2020. nov. 23. 21:43
 7/10 Odüsszeusz92 ***** válasza:
100%
Te vagy neki a vonzó, mert nem vagy belé szerelmes. Mindenképp szólj a tanárnak, mert amúgy ez szexuális zaklatás, tehát akár fel is jelenthetnéd érte.
2020. nov. 24. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Ofőnek szólj, egyébként azért csinálja mert oda van érted, vagy azt szeretné hogy te legyél oda érte.
2020. nov. 27. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltem a kérdezővel, és ez nem az az aranyos, ismerkedős kissrác, hanem egy kanos gyökér, 0 szerettel.

Ofő meg nem hajlandó segíteni.

2020. nov. 27. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2021. nov. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!