Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit akar?
Van egy fiú akivel a nyáron barátkoztam össze. Tényleg csak barátok vagyunk. Ez így is volt egy hónapig, de utána elkezdett fogdosni, puszilgatni. Kértem hagyja abba, megtette. Egyik nap áthívott. A beszélgetés közepén jártunk, átkarolt (máskor is karolt már át) én folytattam a témát. Csak akkor hagytam abba a mondatott mikor éreztem, hogy a melltartókapcsommal babrál. Felkeltem kimentem inni egy pohár vizet, követett. Amint megfordultam vele találtam magam szembe, és teljesen a pulthoz szorított. Éreztem megakart csókolni. Én őt csak barátként szeretem. Nem volt még barátnője. Nekem meg pasim.
Miért tette? Mit akar? Ő 18 éves, én 16.
Fogdos, ki akarja kapcsolni a melltartódat, puszilgat, szerinted mégis mit akar?
Jól mondják a többiek, bejössz neki, vagy csak meg akar dugni.
(Nekem is volt fiú barátom kamasz koromban, kettesben is sok időt töltöttünk, sose még a kezem se fogta meg, nemhogy fogdosson. Azt nevezhetjük barátságnak, mert egyáltalán nem érdekeltem mint lány, ezt utólag meg is mondta, de ez már nem tartozik a kérdésedhez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!