Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit akar?
Van egy fiú akivel a nyáron barátkoztam össze. Tényleg csak barátok vagyunk. Ez így is volt egy hónapig, de utána elkezdett fogdosni, puszilgatni. Kértem hagyja abba, megtette. Egyik nap áthívott. A beszélgetés közepén jártunk, átkarolt (máskor is karolt már át) én folytattam a témát. Csak akkor hagytam abba a mondatott mikor éreztem, hogy a melltartókapcsommal babrál. Felkeltem kimentem inni egy pohár vizet, követett. Amint megfordultam vele találtam magam szembe, és teljesen a pulthoz szorított. Éreztem megakart csókolni. Én őt csak barátként szeretem. Nem volt még barátnője. Nekem meg pasim.
Miért tette? Mit akar? Ő 18 éves, én 16.
szerintem szeret
vagy nem tudja, hogy te tényleg csak barátként tekintesz rá (lehet azt hiszi, hogy csak abban a pillanatban nem akartad, hogy nyulkaljon), vagy egyszerűen bunkó, és minden áron hozzád akar nyúlni és ...
minden esetre mondd meg neki, hogy tényleg CSAK barátként tekintesz rá, és nem akarod hogy fogdosson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!