Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akar valamit? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit? Mit csináljak ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tavaly óta járok egyetemre BP-en, és vidéken lakom, 220 km-re. Fél éve (szakításom után) jóban lettem 1 csajjal, akinek sok fiú barátja van, viszont gyanúsan kedves volt velem a lány, mindig ír, elhív bulizni is, suliban is mindig összefutunk.

Azonban én nem akarok tőle semmit, szerintem ő se, jól néz ki meg minden, de nem.

És nemrég azt mondta, hogy szivesen lejönne nyáron hozzánk pár napra. Megnézné, hogy hol lakom, kutya stb.

Azonban unalmas helyen lakunk vidéken, itt nem történik semmi, nem lehet mit csinálni, és igazából közös témáink sem nagyon vannak.

Nem tudom, hogy mi a fenét fogunk csinálni 2-3 napig...

Szerintetek mit akar? Le akar feküdni? Kicsit könnyű vérű.

19F 21L

2017. júl. 4. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit pofátlanság úgy mondani ilyet hogy lemenne hozzád ha te nem is hívtad. Mondd meg neki hogy nem szeretnél tole semmit és ennyi:)
2017. júl. 4. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek alapján én elég valószínűleg tartom.

Korábban próbált már kezdeményezniilyen téren?

Ha igen, akkor elég nyilvánvaló :)

2017. júl. 4. 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát meghívott a szülinapjára, ahová csak a legközelebbi barátait hívta el.

Amióta jóba vagyunk, suliban nem is lóg a régebbi haverjaival.

Illetve volt egy srác, akivel évekig összejárt, csak szexelni, vele sem fekszik már össze.

De emellé nem kezdeményez, nem látom, hogy bejönnék neki, nem is olyan alkat, barátja sem volt még.

1-2 féltékenységre utaló jelet láttam, de ez a szitu eléggé falhoz állított, pedig van némi szociális tapasztalatom.

2017. júl. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!