Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnatok neki egy masodik eselyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnatok neki egy masodik eselyt?

Figyelt kérdés
Penteken egy buliban megcsalt. a baratnom. Nyelv nelkuli csok volt illetve egyutt aludtak de azonkivul azt mondta nem tortent semmi es ezt masok is igazoltak. Elvileg azert mert elhanyagoltam mostanaba es most egy lelkitarsra talalt az ejszaka alatt es igy alakult de nagyon megbanta. 2 napja folyamatosan sir,konyorog, nagyon rosszul van nagyon latszik rajta a megbanas. Amugy eddig tenyleg nagyon jo kapcsolatunk volt az utobbi idobe tenyleg kicsit elhanyagoltam. Szerintetek megbocsajthato? Alapesetbe nem megcsalos o se erti ez hogy jott ossze, nagyon ossze van zavarodva, illetve. a sraccal akive megcsalta lekoptatta egybol mert mondta hogy belem szerelmes

2020. nov. 15. 22:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

Én a helyedben nem adnék neki, de ez saját tapasztalaton alapszik. Én anno megbocsájtottam a barátomnak egy megcsalás után. Ugyanígy indultam, mint te. Láttam rajta, hogy megbánta, hogy szeret, meggondolatlansából tette stb. Mivel szerette, kapott még egy esélyt. Rossz döntés volt. Én nem tudtam már úgy bízni benne mint előtte. A megcsalás is odavágott lelkileg de az utána következp időszak mégjobban tönkretett. Én küzködtem a bizalmatlanásgommal, ő nehezn viselte, hogy igyekszik mindent megtenni mégsem bízok meg benne. Feszültek voltunk már csak egymás mellett. Így utólag visszagomdolva jobb lett volna rögtön szakítani, még mindig kevesebb szomorúsággal és szenvedéssel járt volna. De ez csak az én példám, ha te úgy döntesz, hogy együtt maradtok kívánom, hogy ti ne így járjatok!

18/L

2020. nov. 16. 14:26
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

Velem megesett ugyanez, én megbocsátottam de ő szakított

Igazából ez tőled függ, ha tényleg látod rajta, hogy sajnálja, akkor adj egy esélyt neki, ha érdekel, el tudom mondani én hol hibáztam, hátha tanulsz belőle

19f

2020. nov. 16. 16:46
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
nem
2020. nov. 16. 19:08
 24/25 anonim válasza:
77%
Covid tesztet csinalt a buli ota?
2020. nov. 16. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:
71%
Itt nem második esélyről van szó. Ha ez megfelel neked akkor folytasd de én keresnék más lányt a helyedben.
2020. nov. 16. 21:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!