Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnatok neki egy masodik eselyt?
Én a helyedben nem adnék neki, de ez saját tapasztalaton alapszik. Én anno megbocsájtottam a barátomnak egy megcsalás után. Ugyanígy indultam, mint te. Láttam rajta, hogy megbánta, hogy szeret, meggondolatlansából tette stb. Mivel szerette, kapott még egy esélyt. Rossz döntés volt. Én nem tudtam már úgy bízni benne mint előtte. A megcsalás is odavágott lelkileg de az utána következp időszak mégjobban tönkretett. Én küzködtem a bizalmatlanásgommal, ő nehezn viselte, hogy igyekszik mindent megtenni mégsem bízok meg benne. Feszültek voltunk már csak egymás mellett. Így utólag visszagomdolva jobb lett volna rögtön szakítani, még mindig kevesebb szomorúsággal és szenvedéssel járt volna. De ez csak az én példám, ha te úgy döntesz, hogy együtt maradtok kívánom, hogy ti ne így járjatok!
18/L
Velem megesett ugyanez, én megbocsátottam de ő szakított
Igazából ez tőled függ, ha tényleg látod rajta, hogy sajnálja, akkor adj egy esélyt neki, ha érdekel, el tudom mondani én hol hibáztam, hátha tanulsz belőle
19f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!