Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnatok neki egy masodik eselyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnatok neki egy masodik eselyt?

Figyelt kérdés
Penteken egy buliban megcsalt. a baratnom. Nyelv nelkuli csok volt illetve egyutt aludtak de azonkivul azt mondta nem tortent semmi es ezt masok is igazoltak. Elvileg azert mert elhanyagoltam mostanaba es most egy lelkitarsra talalt az ejszaka alatt es igy alakult de nagyon megbanta. 2 napja folyamatosan sir,konyorog, nagyon rosszul van nagyon latszik rajta a megbanas. Amugy eddig tenyleg nagyon jo kapcsolatunk volt az utobbi idobe tenyleg kicsit elhanyagoltam. Szerintetek megbocsajthato? Alapesetbe nem megcsalos o se erti ez hogy jott ossze, nagyon ossze van zavarodva, illetve. a sraccal akive megcsalta lekoptatta egybol mert mondta hogy belem szerelmes

2020. nov. 15. 22:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem bujtak ossze csak egymas mellett de azert mondtak h olelgettek egymast parszor
2020. nov. 15. 23:29
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
Ha túl tudod magad tenni rajta, és meg tudsz bízni benne a továbbiakban is, illetve ezek mellett szereted is, akkor szerintem elfogadható, ha megbocsátod. Viszont semmi értelme szeretet, bizalom nélkül, egy állandó traumával folytatni.
2020. nov. 15. 23:32
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Nalam ennél sokkal kevesebbtol is vége a bizalomnak. Anélkül pedig nincs stabil párkapcsolat.
2020. nov. 15. 23:36
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Nalam sem lenne második esélye. Ez kimeriti a megcsalas fogalmát bőségesen.
2020. nov. 15. 23:37
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem adj neki esélyt. De figyelj oda mert ha lenne legközelebbi ilyen alkalom akkor az felejtős..

Es ha szereted akkor ne hanyagold el!

2020. nov. 15. 23:37
 16/25 anonim ***** válasza:
11%

Eleg szar helyzet valoban. Latszik hogy te is szereted es o is biztos megbanta azok alapjan amit irtal. Lehet megéri megadni az esélyt de szerintem(!) a tény hogy egy csoknal nem allt meg es utana egyutt is aludtak kicsit kimeríti a megcsalás fogalmát nálam. Igan van az a helyzet amikor nem olyan szipi szupi a helyzet elmesz egy buliba es elcsattan egy csok ez meg ugy jo okes a pillanat heveben tortent, de az hogy vele toltotte az estet az mar kicsit komolyabb dolog. Én nem tudnám túltenni ezen magam de ha neked ez sikerül és tovább tudtok lépni akkor sok sikert!:)

18/l

2020. nov. 16. 00:19
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Na most alapból bulik sincsennek már egy ideje :D

Na de tegyük fel ,hogy mégsem kamu a kérdés.

Elmegy a barátnős buliba ,ahol állítása szerint véletlenül elcsattan egy csók, ezután megmondta a srácnak, hogy fejezze be mert téged szeret, ráadásképpen még el is megy a sráchoz vagy tudom is én hova és még vele is alszik, és te még el is hiszed,hogy nem volt több az este folyamán.

Most komolyan ennyire naív vagy ? Ne legyél már papucs tesa ez a lány nem érdemel meg téged, egyáltalán mi a fa*zért nem ment haza aludni

Szerintem itt pont,hogy az állhat a háttérbe,hogy barátnődet offolta a srác ,de ha rajta múlt volna több is lett volna..

Én annak a híve vagyok,hogy már az is undorító, ha egy sima csókkal megcsal a párom, de mindenkinek más fér bele. DE ezek után szerintem minimum elszáll a bizalom és lehet soha nem is tér vissza. Hisz ne feledd,ha egyszer megtette többször meg is fogja..

Ha rám hallgatsz keresel egy normális csajt helyette.. elhiszem,hogy szereted , és az elején még rossz lesz nélküle, de utána majd túl teszed magad rajta és találsz egy hűséges lányt...

2020. nov. 16. 01:47
 18/25 anonim ***** válasza:
31%
Nincs kegyelem #leonidasz
2020. nov. 16. 03:04
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek 17el

Ha feltetted ezt a kérdét, valószínűleg nem bízol már benne ami vissza fog ütni később ha együtt maradtok

2020. nov. 16. 09:42
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A #17 válasza áll nagyon közel a nézetemhez. Ezen gondolkozz el (idézlek): "...egyutt aludtak de azonkivul azt mondta nem tortent semmi es ezt masok is igazoltak." Mások is ott aludtak? Virrasztottak fölöttük és megállapították, hogy nem történt semmi szex? Ejnye, ejnye!

Miféle kifogás az, hogy elhanyagoltad? Miért nem kérdezett meg Téged, hogy mi ennek az oka? Megtette, tehát máskor is egyből megteszi. Arra is gondolj, hogy amennyiben együtt maradtok, megtörténhet, hogy a legkisebb összezördülésre (ami egyetlen boldog kapcsolatban sem lehet kiküszöbölni), tehát minden összezördülésnél ezt a fejére fogod szórni, ami ok lesz a további veszekedésre, végül az elidegenedésre.

Szóval: ha egyszer csap be - az az ő bűne, de ha másodszor is megteszi - az a tisd.

2020. nov. 16. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!