Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gerjedek egy 30 körüli nős férfira, rossz ember vagyok? L
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, de annyira bejön nekem, hogy legszívesebben leteperném őt. Ettől rossz ember vagyok? Ti is éreztetek már így?2020. nov. 12. 10:25
21/27 anonim válasza:
Nagyon sok fiatal lánynak evolúciós okokból mindig is vonzó volt és vonzó lesz az őszülő halánték. Ettől még nem rossz emberek ők.
22/27 anonim válasza:
És mi ez az evolúciós ok?
Kíváncsi vagyok
L
23/27 anonim válasza:
Ugyanaz, mint más emlősök esetében. Pl a gorilla nőstények is szívesebben párosodnak az ezüsthátú hímekkel. Vagyis a megőszült hímekkel. Nyilván jó génekkel rendelkeznek, ha megérték azt a kort, tehát az utódoknak is jó géneket adnak tovább.
24/27 anonim válasza:
Na ezen most jót röhögtem 🤣🤣🤣sírok🤣🤣
25/27 anonim válasza:
Jézusom
Azért a legtöbben megélik az 50 körüli kort, ez még nem számít "jó génnek" ez nem ennyin múlik
És azért NAGYON NEM vonzó sok fiatal lánynak egy papi, akik azt mondják hogy az idősebbeket szeretik azok is úgy értik,hogy 16 évesen 20 évest
26/27 anonim válasza:
Attól függ, hogy engedsz e a kísértésnek, vagy megelégszel a fantáziával. Ha fantáziálgatsz róla, akkor semmi gond, nem vagy rossz ember..
de ha próbálod elcsábítani, akkor azért az már nem annyira jó dolog morális szempontból.. neked egy élmény lenne, neki meg nagy komplikációkat okozhatnál
27/27 anonim válasza:
Most ugyanebben a cipőben járok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!