Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gerjedek egy 30 körüli nős férfira, rossz ember vagyok? L
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, de annyira bejön nekem, hogy legszívesebben leteperném őt. Ettől rossz ember vagyok? Ti is éreztetek már így?2020. nov. 12. 10:25
11/27 anonim válasza:
Mert nem mindegy hogy 14 vagy17
13/27 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember csak kicsit beteg
14/27 anonim válasza:
Mondjuk 20 alatt ez már elég gyanusan valami pszichológiai probléma... Azért egy 15éves kislány ne "gerjedjen" már 30éves, házas emberre, wtf
15/27 anonim válasza:
Az a durva hogy ezt valaki lepontozza👆🏼 Komolyan valaki szerint normalis dolog ha valaki gyerek és szó szerint “gerjed” egy 2 évtizeddel idosebb faszira ? Aki raadasul házas? Jesszus 😅
16/27 anonim válasza:
Na jó bocsanat 40et olvastam nem harmincat
17/27 anonim válasza:
De lenyegtelen akkor sem normalis
18/27 anonim válasza:
Az, hogy rágerjedsz (tetszik) akár normális is lehetne, de mivel hogy nős,
és 30 év körüli, Te pedig 17 éves lány vagy, az már nem normális. Nem vagy rossz, csak meggondolatlan tini vagy.
Tanárodról van szó? Verd ki a fejedből!
19/27 anonim válasza:
Mintha a hasonló korú fiúk fele nem MILFekre csorgatná a nyálát.
De ha egy fiatal lány vonzónak talál egy férfit a fiúk helyett, az beteges 😱
Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!