Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szabad" úgy összejönni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szabad" úgy összejönni valakivel, hogy csak emberileg szeretem és szexuálisan vonz?

Figyelt kérdés

Lakásfelújítás miatt el kellett költöznünk, és emiatt már 1,5 hónapja nem találkoztam a barátaimmal. Ez idő alatt nagyon jóba lettem egy évek óta ismert barátommal, akivel eddig picit alá-fölé rendelt volt a viszonyunk a korkülönbség miatt (én vagyok a nagyobb 1,5 évvel), és az ő pátyolgatni való személye miatt is. Most viszont úgy érzem kiegyenlítődtek a dolgok. Az elmúlt 1 hónapban nagyon jóba lettünk, viszont kezdem érezni, hogy talán több is van a dologban... Azt már régóta sejtem, hogy én bejövök neki (talán szerelmes is). Az a helyzet, hogy én még így kijelenteni sem tudom határozottan, hogy bejön... Ami nagyon konfúz számomra, mert emberileg nagyon szeretem és szexuálisan is vonz. Valahogy úgy érzem, hogy nincs is jelenleg szükségem egy párkapcsolatra és a vele járó formaságokra... Nem tudom milyen irányba lehetne terelni ezt a kapcsolatot úgy, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Én nagyon szívesen benne lennék egy barátság extrákkal kapcsolatban, jelenleg úgy is érzem, hogy egy szoros barátságot többre értékelek, mint egy párkapcsolatot. 1 év múlva mindketten más-más városba fogunk költözni egyetem miatt, nem szeretnék úgy elválni tőle, mint egy extől... Viszont ha ő komolyan szerelmes belém, és elég romantikus típus is, akkor lehet, hogy neki valszeg belül szívfájdító lenne egy ilyen kapcsolat.

(én vagyok a lány, a barátom meg a fiú - ha ez bárkinek is számít)

2020. nov. 12. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Barátság extrákkal. Csak tisztázzátok.
2020. nov. 12. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
ne
2020. nov. 12. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szabad mindent, ha megbeszélitek, s így egyezik bele ő is.
2020. nov. 12. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
22%
Fiúk vevőbbek a barátság extrákkal szóval ezt elmondhatod neki.
2020. nov. 12. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Azis megeshet hogy lefekszetek egymással és te is másképp fogsz állni a dolgokhoz.

Teszem azt .. te leszel szerelmes belé.

A te döntésed hogy hogy mit fogsz tenni, csak a legjobb ha senki nem sérül semmilyen módon.

2020. nov. 13. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
42%
Manapság rengeteg ilyen kapcsolat van. Kényelmes, mert nincs stresszhelyzet, nincs elköteleződés, felelősségvállalás. Hátránya, hogy közben elmegy melletted az élet. Ne feledd; a világon minden pótolható! Minden, kivéve z elvesztegetett időt.
2020. nov. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!