Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az hogy lehet hogy aki testile...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy lehet hogy aki testileg meg stílus ügyileg bejön nagyon, azt emberileg utálom mint a szart?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró hogy egy csajjal sem tudtam még össze jönni mert akik tetszettek azokat megutáltam emberileg! 16/F

Esetleg valami tanács vagy nem tudom? (Egyáltalán csak velem van ez így vagy tudtok ilyenről?)

2017. aug. 2. 07:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Első a belső, aztán a külső.....
2017. aug. 2. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor van, hogy nem passzol össze a külső a belsővel. Sőt, az esetek túlnyomó többségében a szép lányok emberileg nullák. Ebből is látszik, hogy nem minden a külső. Szerintem olyan lányokkal ismerkedj, akikről már tudod, hogy normálisak, illetve hozzád hasonlóan gondolkoznak. Ha nem vagy felszínes, akkor ennyi is elég.
2017. aug. 2. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
velem ugyan ez volt a fiukkal.. nagyon bejottek, helyesek de emberileg egx nagy nullak.. am hulyeseg h a szep lanyok kozul mind emberileg nulla...(kedves utolso) 😂😂 ez max akkor igaz ha a szep lanyok alatt a "nagy mellem van ezert en vagyok a vilag kozepe, de persze egy hulye ribi vagyok aki barkivel oszefekszik mar a masodik talin.. na menjunk shoppingolni mert plazacica vagyok" lanyokra gondolsz.. en szepnek tartom magam (nem egoizmus csupan egy egeszseges onbecsules) es megsem vagyok egy felszines hulye ribi.. a társadalom legalja.. 15/l
2017. aug. 2. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Én nem azt mondtam, hogy az összes szép lány emberileg nulla, félreértetted. Úgy fogalmaztam, hogy túlnyomó többségében, ami nem egyenlő azzal, amit te írtál.
2017. aug. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!