Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen csókolóztatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen csókolóztatok először?

Figyelt kérdés

Húgom 15 éves és a szüleim megtudták hogy csókolózott a barátjával (1 éve vannak együtt, azt is nagyon ellenezték a szüleim) és teljesen kiakadtak hogy mekkora egy r!b@nc hogy ennyi idősen már csókolózott. Nem feküdt le vele, ő az első barátja, a csókra is kb 6-7 hónapot vártak. Teljesen hozzám hasonlítják, mert én 17 vagyok és még nem volt barátom. Én nem érzem hogy kéne most az is nekem, ezért nincs, de szerintem semmi probléma sincs azzal, ha "már" 15 évesen csókolózik valaki, sokan sokkal hamarabb csinálják ezt.

Ti hány évesen csókolóztatok először? És hány évesen volt először párotok?

2020. okt. 23. 00:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Én 18 vagyok, nagyon szerelmes típus, de egy csajhoz se merek odamenni és a jó istennek kesergek, hogy miért nincsen szerelmem. A csók meg majd talán 5-10 év múlva fog megtörténni, ha addig nem halok meg, de ha reklamálok még, akkor isten tol rá még 20 évet...
2020. okt. 24. 00:37
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
15
2020. okt. 24. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Én 19 évesen találtam magamnak barátnőt, és egy hónap után csókoltam meg. De 15 évesen a csók szerintem nem korai, főleg ha több, mint fél évet vártak. Sőt ennyi idősen egy lánynak már MEG KELL TUDNIA hozni egy ilyen döntést önállóan. Ezalatt nem azt értem, hogy muszáj meghoznia, de ahol ebben a korban még kételkednek a gyermek ítélőképességében, ott gond van. Fel kell világosítani a gyereket, hogy mit szabad, és mit nem, és bízni benne. Nem lehordani a sárga földig, csak mert hallgatni mert az érzéseire.
2020. okt. 25. 02:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11-12 évesen volt az első csókom, anyukám nem mondott rá semmit, apa pedig a mai napig nem tudja
2020. okt. 25. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen csókolóztam először a barátnőm 14 volt.

F.

2020. okt. 25. 18:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
13 éve a 12 éves osztálytársamat , már dugták pedig jó családból származott és okos is volt..
2020. okt. 25. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen volt az első csókom.még mindig együtt vagyunk a fiúval.17L
2020. dec. 28. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!