Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
Húgom 15 éves és a szüleim megtudták hogy csókolózott a barátjával (1 éve vannak együtt, azt is nagyon ellenezték a szüleim) és teljesen kiakadtak hogy mekkora egy r!b@nc hogy ennyi idősen már csókolózott. Nem feküdt le vele, ő az első barátja, a csókra is kb 6-7 hónapot vártak. Teljesen hozzám hasonlítják, mert én 17 vagyok és még nem volt barátom. Én nem érzem hogy kéne most az is nekem, ezért nincs, de szerintem semmi probléma sincs azzal, ha "már" 15 évesen csókolózik valaki, sokan sokkal hamarabb csinálják ezt.
Ti hány évesen csókolóztatok először? És hány évesen volt először párotok?
Nagyon maradi hozzáállás, egy csók az mondhatni semmi, már 14 évesen sincs azzal semmi baj.. Egyébként 16 voltam
2020. okt. 23. 00:39
2/17 anonim válasza:
Ezen szerintem nem kéne kiakadniuk. Teljesen normális 15 évesen. Ponthogy olyan fiatalon lehet igazán szép, tiniszerelem :)
Na meg amúgyis sokan már 14-15 évesen több szerszámot fogtak, mint kilincset.
Nekem 19 évesen volt az első, bár én kifejezetten későn érő típus vagyok. És utólag eléggé bánom, hogy nem kezdtem előbb a témát:/
23/f
2020. okt. 23. 00:55
3/17 anonim válasza:
előbb raktam be a lompost 13 évesen , majd csók 17 évesen.
2020. okt. 23. 02:50
4/17 anonim válasza:
Az első csók 7 évesen (nem akartam). Amit akartam az 11 évesen. Az első komoly kapcsolatom (majdnem 2 év) 14 évesen volt.
2020. okt. 23. 07:33
5/17 anonim válasza:
16 évesen volt nekem az első csók, az első barátnőmmel.
F
2020. okt. 23. 09:05
6/17 anonim válasza:
22 évesen, az első barátnőmmel.
2020. okt. 23. 09:20
7/17 anonim válasza:
15 évesen A szüleid hozzáállása kiakasztó. Már csak a hasonlítgatás miatt is, a többi részéről ne is beszéljünk. Mekkora ribi a húgod, te jó isten, fél év járás után csókolózni mert :D
2020. okt. 23. 09:51
8/17 anonim válasza:
Nekem sajnos még soha nem volt rá alkalmam. 19/L
2020. okt. 23. 10:24
9/17 anonim válasza:
14 évesen. de a szüzességemet 18 évesen vesztettem el, szóval a kettő nem feltétlenül jár kéz a kézben.
2020. okt. 23. 11:06
10/17 anonim válasza:
Kb 12-13 évesen volt az első "igazi" csókom, és 15 évesen az első komolyabb párkapcsolatom. Ennek ellenére 19 évesen vesztettem el a szüzességemet, addigra több fiúval is jártam, akikkel nem feküdtem le. Úgyhogy az, hogy barátja van, és az, hogy csókolóznak, nem jelenti azt, hogy le is fognak feküdni feltétlenül. És ha le is feküdnének, ettől még nyilván nem lesz a húgod egy r@banc, elég felelősségteljesnek tűnik a sztori alapján, hogy tudja, készen áll-e rá. Ez pedig lehet, hogy még hónapok vagy évek kérdése, a lényeg az, hogy majd ő és a párja tudni fogják :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!