Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti adnátok esélyt egy ilyen pasinak?

Figyelt kérdés
Aki mikor esik az eső és van nállatok esernyő,hirtelen ott terem az esernyötök alatt mondva azt hogy láttom jut még nekem 1 hely? Csaknem hagynátok hogy bőrig ázzon igaz?
2020. okt. 16. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ha arra megy, amerre én, és nem visszataszító (ápolatlan, büdös) akkor jöhet velem egy darabon. De ez még nem esély :D
2020. okt. 16. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Hagynám hogy bőrig ázzon. Ne tolakodjon be. Kérdezze meg
2020. okt. 16. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha amúgy normális ápolt nem egy tolakodó vissza taszító pedo már ránézésre is akkor valószínűleg viccesnek találnám és ha egyfelé megyünk megengedném, hogy jöjjön velem. Viszont ha egy taszító barom akkor egy jól irányzott csapással kiütném az esernyő alól. 😄😄
2020. okt. 16. 09:56
 4/6 October15 ***** válasza:
41%

Gyártanak akkora esernyőt ahol ezt én be tudom játszani? XD Áh úgyse lenne hozzá pofám. :D + valamiért szeretem az esőt / elázni. XD [Igen hasznos volt a hsz tudom.]

De amúgy a csaj helyében leginkább úgy néznék mint hal a szatyorban. Mármint pls mi a faszt művelsz dude? XD Még ha megkérdezi a csávó a csajt akkor azt mondom, hogy hát ok... valamelyik párhuzamos valóságban lehet lenne egy csaj aki nem arra gondolna, hogy "Mi a fasz?" [nem ebben a valóságban] de úgy, hogy csak úgy betoppan mellé egy vadidegen csávó.. :D

+ Mivel számolni kell azzal, hogy nem minden pasi olyan padlócirkáló mint én [Martensal együtt 173 cm és már erre is ráhazudtam kettőt. :D ] ezért felmerül a kérdés, hogy egy átlagos [16X cm] lány mellé mégis, hogy a viharba pattan be. :D

2020. okt. 16. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Attól függ milyen pasi az illető. Egy visszataszító, nálam jóval idősebbnek nem hagynám hogy az ernyőm alá álljon, viszont ha a korosztályomból valaki, aki még jól is néz ki...az nekem csak hízelgő,ha veszi a bátorságot, és bebújik😌

Nekem lányként jutott már hasonló szituáció az eszembe, kedves kérdező.

Ha egy lány felkínálja az esernyőjét egy fiúnak,akkor mi a helyzet? Meri elfogadni a fiú? Vagy mi jut eszébe erről az ajánlatról? Mennyire lesz gáz szituáció,ha nem fogadja el?

2020. okt. 16. 13:29
 6/6 October15 ***** válasza:
5.: Amíg kérés / felajánlás része adott addig semennyire nem gáz. :D Beugrálni más esernyője alá... :D Ha mondjuk nekem a bal oldalamra ugranál be [arra a szememre alíg látok] valszeg reflexből type C-nek néznélek aki a telómra / fejhallgatómra pályázik és egy olyan köríveset le b...nék, hogy a következő esernyőig csúszol. :D Ha jobb oldalról ahol látok is: szimplán megkérédezném, hogy amúgy te amúgy mégis mit szívtál és van-e még belőle. XD
2020. okt. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!