Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántanak a neten?18/L
Figyelt kérdés
Először is azzal kezdenem nem vagyok egy önbizalom hiányos lány es egyáltalán nem fog meg az ilyen ha egy úgynevezett Tellonymen írnak nekem névtelenül,arctalanul.Viszont mar kezd sok lenni hogy azt látom hogy olyanokat írnak hogy kövér vagyok a barátom igy elfog hagyni csúnya vagyok stb..Nem érzem magam csúnyának még viszont ezert is töröltem le mivel non stop csak ezeket a jelzőket kaptam es kezdtem mar tényleg rosszul érezni magam . Azzal tisztában vagyok hogy van egy kis hasam de nem nevezném magam kövérnek.Nyilvan olyan valaki/valakitől kapom akik nem bírnak de miert jo ez nekik ? Ezt nem ertem .Ketlem hogy aki ezt írja az egy Kim Kardashian vagy egy tökéletes nő lenne . Szerintetek ? Amugysem vagyok megelégedve magammal es igy egyre rosszab es mivel en letoroltem a baratnomnek írják ezeket akinek mondtam ha pozitívat negatívat írnak ne mondja el2020. okt. 12. 12:12
11/13 anonim válasza:
mert sok a hülye és nem szabályozza senki hogy szaporodjanak
12/13 Username666 válasza:
Ahogyan előttem is írták egyre növekszik a kisugárzásod ami annyit tesz ha látják, hogy ez neked szarul esik akkor ez számukra "zöld út". Szóval keresd meg bennük a hibát és hozd fel őket, forgasd ki a szavaikat mert most csak annyit látok sajnos, hogy önbizalomhiányos vagy. Már rég megoldottad vona magad és nem a GYIK-en olvasgatnád milyen tippeket adnak és most ez nem bántásból mondom. Vegyél erőt megadon mi hiszünk benned!
13/13 anonim válasza:
Ne foglalkoz velük.Rengeteg rosszindulatú,gonosz ember él közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!