Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsen sok fiúnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen sok fiúnak önbizalma? És akinek van, miért válik egyből nagyképűvé?

Figyelt kérdés
Szeretem, ha egy fiú úgymond "vagány", tudja, hogy mit csinál, magabiztos. Nem nagyon szeretem, hogyha annyira elszáll magától, hogy csak az arca nagy, amúgy meg pl egy ajtót sem bír megtartani. Viszont nem bírom, hogyha lányként nekem kell pátyolgatnom egy fiút, vagy biztatnom, és elkezdi sajnáltatni magát, ilyenkor úgy érzem mintha én lennék a fiú, ő pedig a lány és elég kellemetlen a szitu.
2020. okt. 11. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én pl tisztában vagyok vele, hogy ki vagyok, mennyit érek. De mivel rengeteg visszautasítást kaptam már lányoktól, ezért én a lányokkal kicsit visszahúzódóbb vagyok. A gyerekkorom óta velem élő letargia néha előjön, és olyankor 1-2 napig semmihez sincs kedvem, legtöbbször élni se. Most szerinted én ettől nőies vagyok?

Kérdésedre a válasz, sok fiúnak a nevelés miatt, de az ilyen-olyan szerelmi csalódások miatti önbizalomhiány se gyakori. Az meg, hogy ki lesz egoista és ki nem, ez inkább intelligencia kérdése, meg ne sértsek senkit, de az intelligens ember minél többet tud, annál inkább úgy érzi, hogy nem tud semmit. Míg aki nem intelligens, az úgy érzi, hogy mindent tud, közben pedig nem éppen. Általában ez a szintű arrogancia és tudatlanság jellemzőbb a csapatsportolókra(pl. focisták), de persze, mint mindig, köztük is vannak kivételek.

2020. okt. 11. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag alatti és sok átlagos srác hihetetlenül kevés pozitív visszajelzést kap. Ahogy írtad, nekik eleve nem jó a kinézetük, ezért túl magabiztosak sem tudnak lenni.

Aki meg jobban néz ki, arra rágerjed egy csomó csaj. Érthető, hogy miért szállnak el maguktól, ha pár perc múlva úgyis találnak mást.

2020. okt. 12. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom az én szemszögemből az egészet, mert a te 2 kategóriádat majdnem teljesen megjártam.

Annyit tudnod kell rólam, hogy ez a tipik romantikus alkatú, tipik jófiú vagyok, akin van egy kis felesleg, de most már meg tudom mutatni a bennem lakozó ördögöt is.

El sem tudod képzelni, hány lány mondott nekem nemet szóban, vagy utalásokkal, vagy cselekedetekkel. Ha nem lett volna eddig 3 lány, aki kedvelt engem (én őket csak barátként), akkor az egésztől lehet el ment volna a kedvem. Mert volt olyan, akit fél évig fűztem, és gyakorlatilag a semmiért, egy jó nagy nemért.

Ezek elérték nálam, hogy sajnáljam magam, meg ritkán haverokkal, mert jobbat nem tudtam (cringe tudom, most már tudom mit kellett volna tennem).

De volt egy pont, ahol ezt meguntam és az egész életemet újragondoltam. Megbeszéltem magammal, hogy igenis főnyeremény vagyok, a személyiségem teljesen oké, a súlyomon kéne dolgoznom csak (az még máig nem ment le sajna). Megtanultam, hogyan tűnjek magabiztosnak, utána a sok visszajelzés alapján (olyan hölgyek mosolyogtak rám gimiben elpirulva, akiket nem is ismertem) magabiztos is lettem. A haverjaimat kértem meg, ha túlesnék a ló túloldalára, akkor szóljanak. Ez még nem történt meg, de a sötétben tapogatózok, nem tudom, mikor esek át.

Nos, ezek után úgyszint senkim nincs, de elértem, hogy magabiztos, céltudatos ember legyek, aki ki meri mutatni a valódi énjét és meg is kedvelt a csoportom egyetemen. Innen már csak szerencse és egy kis fogyás kell.

Szóval visszatérve a kérdésedre, azért önbizalomhiányosak a srácok, mert a legtöbb lány visszautasítja őket, ami ha jó ha nem, fáj nekünk és nem akarjuk gyakran átélni ezt (sajna úgy érzem pedig ez kötelességünk lesz). Az, hogy miért válnak egyből nagyképűvé, az talán pont amiatt van, mert nem tudják hol a határ, mert még nem jártak ott. De ha van egy normális értékrendjük, meg remek barátai, akkor sosem fog átesni, szerintem nálam is ez van.

Remélem tudtam segíteni Kérdező és szeretném, ha reagálnál a válaszokra, mert felettem is jókat mondtak.

20/F

2020. okt. 12. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért nincsen sok fiúnak önbizalma?

Azért nincs, mert a lányoknak megvan a lehetőségük válogatni, főleg interneten. Az átlag fiúk meg örülhetnek hogyha valaki érdeklődik irántuk. (egymillióból egy hány esetleg) Nomeg megerősítés és pozitív visszajelzés hiányában feladják az egészet. És ez oda vezet hogy esélytelennek érzik magukat, elkeserednek és teleírják a gyakorit kérdésekkel...

2020. okt. 12. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!