Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú osztálytársam és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú osztálytársam és folyton szemez velem ?

Figyelt kérdés
Fiú osztálytársam sokszor néz a szemembe, szemeztünk már többször meg ha teheti a közelembe van mindíg meg néha azt érzem mint ha nézne engem, de még egyszer sem beszéltünk most akkor tetszem neki ?
2020. okt. 10. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Én a rendőrrel szemeztem nemrég. Nem hiszem hogy tetszettem neki
2020. okt. 10. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy tetszel neki. Ha érdekel téged is a fiú, akkor viszonozd a szemezést, mosolyogj rá.
2020. okt. 11. 08:41
 3/4 anonim válasza:
81%
Óra után szólisd le ha bejössz neki éreznifogod
2020. okt. 11. 21:37
 4/4 anonim válasza:
Nézd meg a végtelen szerelmet , imádni fogod 😍 majd meg látod lesz önbizalmad. A fiúk amúgy is azt szeretik ha van önbizalma egy lánynak de nagyképű azért ne legyél!
2020. nov. 7. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!