Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 vagyok, még soha nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok, még soha nem volt barátom. Nektek hány évesen volt először kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

A magasságom, kinézetem átlagos, kicsit vékonyabb alkat vagyok.

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, de a fiúk nem igazán beszélnek velem, ez okból kifolyólag még soha nem volt kapcsolatom (a barátnőimnek/ismerőseimnek már ennyi idős korukban volt).

Ilyen korban normális az, hogy még nem volt senkim? Nektek hány évesen volt először barátotok (lányok)?

Igazából ez azért zavar, mert én már érettnek érzem magam egy kapcsolathoz, de úgy érzem a fiúkat nem érdeklem.

Bocsánat, egy kicsit hosszúra sikeredett, köszönöm, ha végigolvastad^-^

2020. szept. 28. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

23 éves voltam - és néha-néha volt csak "szex" (szeretkezésnek nemigen lehetett volna nevezni szerintem, utólag visszagondolva.)

Én a Te helyedben még játékbabákkal (is) foglalkoznék. Hidd el, hogy egyáltalán nem attól lesz "felnőtt" az ember, ha társkapcsolata van!

Az 1990-es évek eleje óta TÖMÉNY LÉTBIZONYTALANSÁG van ebben az országban (a semmire pedig nem lehet felelőtlenül utódot vállalni!) Anya-apa és gyermek egyaránt megszenvedik a nincstelenséget...

2020. okt. 3. 09:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem még sose volt.

19L

2020. okt. 3. 10:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es, nem tudom, kitől hallottad ezt a hülyeséget. én éltem a 90-es évek előtt is, konkrétan egy csokit megvenni csak ünnepekkor tudtunk pedig értelmiségi családból jövök. Átlagos színvonalon éltünk, nem a lecsúszottak között. Nagyon nagy szegénység volt, sokkal nagyobb, mint most.
2020. okt. 3. 10:44
 14/17 anonim válasza:
100%

Nem volt még párkapcsolatom, egy igen egyszerű okból kifolyólag: hidegen hagynak a fiúk is, lányok is. Úgy vagyok vele, hogy majd akkor fogok a szerelmi életemre időt szakítani, ha elég érett leszek ahhoz, hogy kapcsolatom legyen valakivel. Egyelőre közel sem vagyok azon a szinten, szerintem. :D

Az osztályomban is csak hébe-hóba van valakinek kapcsolata, összesen talán 5-6 embernek a 36-ból, szóval ne aggódj, nem kell elsietni a dolgokat. A szerelem nem verseny, ahogyan a párkapcsolat, esetleg házasság sem az. Épp ezért ne is erőltesd a dolgot szerintem, nem ér meg annyit egy várhatóan rossz tapasztalat, hogy úgy érezd, nem vagy lemaradva a korosztályodtól, be tudtál illeszkedni...

17/L

2020. okt. 3. 17:51
 15/17 anonim válasza:
100%

Közel 18 éves voltam , mikor lett egy komoly párkapcsolatom . Nagy dolgok nem voltak köztünk . A lány elég fura volt és megváltozott . Messze is lakott . Heti 1x taliztunk . 1,5 évig tartott . Vissza gondolva . Jobb is hogy vége .

Szóval nyugi kérdező . Nem kell kapkodni :D

2020. okt. 3. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
17, még sose volt sajnos.
2020. okt. 4. 01:02
 17/17 anonim ***** válasza:
15 évesen, de meg is bántam. Most vagyok 16, de legtöbb osztálytársamnak sem volt még barátja, nem vagy semmivel sem elkésve.
2020. okt. 27. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!