Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok, még soha nem volt barátom. Nektek hány évesen volt először kapcsolatotok?
A magasságom, kinézetem átlagos, kicsit vékonyabb alkat vagyok.
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, de a fiúk nem igazán beszélnek velem, ez okból kifolyólag még soha nem volt kapcsolatom (a barátnőimnek/ismerőseimnek már ennyi idős korukban volt).
Ilyen korban normális az, hogy még nem volt senkim? Nektek hány évesen volt először barátotok (lányok)?
Igazából ez azért zavar, mert én már érettnek érzem magam egy kapcsolathoz, de úgy érzem a fiúkat nem érdeklem.
Bocsánat, egy kicsit hosszúra sikeredett, köszönöm, ha végigolvastad^-^
Szia.
Normális. Tudod, nehéz mit írni arra amit írtál, mert nincs abban semmi, hogy nen volt barátod. Olyan semleges dolog, csak gondolom mivel neked még nem volt, ezért tűnik olyan dolognak amit kicsit sürgetsz, látsz valamit másoktól és úgy érzed neked is kéne már, jól gondolom?
Szerinted miért nem érdekled a fiúkat? Szoktál velük beszélgetni? Torodsz a kisugárzásoddal? Én azt tapasztaltam ennyi idősen a lehető legtöbb módon félreértik egymást az emberek. Ez is közrejátszhat abban h nincs senkid.
Miert szeretnél valakit magad mellé? Milyen fiúk vannak a kozeledben? Csak egy környezetből ismersz fiúkat (Pl. Suli), vagy máshonnan is, és őkkel sincs semmi? Neked van kiszemelt fiud?
Közel 17 voltam, amikor lett egy "kapcsolatom" sok minden nem volt köztünk, a srác egy paraszt volt, és messze is lakott, heti egyszer találkoztunk. Fogalmam sincs miért jöttem vele össze. Az elején nem is volt rossz, de hamar szar lett, aztán több, mint 1,5 éven keresztül írogatott, hívogatott, stb. Pedig mindenhol letiltottam, de mindig talált módot arra, hogy megtaláljon.
Még nem vagy elkésve, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!