Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi az amit szerettek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az amit szerettek egy lányon, és mi az amit szerettek egy lányban?

Figyelt kérdés

2020. szept. 27. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Minden napra jut 5 ugyanilyen kérdés.😅
2020. szept. 27. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem egy lányon ha szeret mosolyogni, ha igényes magára, de ez nem azt jelenti, hogy pláza cicus. Inkább külsőre a rocker lányok vagy a lazább öltözködésű lányok jönnek be.

Belsőre számomra fontos, hogy hűséges legyen, kedves, okos, lehessen vele viccelődni, szeresse az állatokat.

Valamint nem hátrány ha tartós kapcsolat érdekli csak.

2020. szept. 27. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

LányON: lazább, oversized öltözködés. Ha ilyen stílusú ruhákat látok egy lányon, mindig úgy megölelgetném őt :D

LányBAN: kedves, mosolygós, közvetlen kisugárzás, valamint kissé anyáskodó, gondoskodó jellem.

2020. szept. 27. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
én is azt kérdezem magamban sokszor, hogy mi tetszik a lányoknak a fiún
2020. szept. 27. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Személyenként változik nekem. Mindenkinek más áll jól
2020. szept. 28. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyáskodóból max olyan jön be, aki idősebb is tőlem pár évvel, azoknak jól áll. De mikor egy fiatal csajszi próbál anyáskodni az nekem fura, hiszen még többnyire éretlen, saját tetteivel sincs úgy tisztában.

2020. szept. 28. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!