Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetfen is ráírjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetfen is ráírjak?

Figyelt kérdés

A buszon láttam egy lányt, de nem mertem megszólítani. Ezt megbántam, így elhatároztam, hogy ha legközelebb látom, akkor megpróbálok beszélgetni vele. Sajnos 3 hete nem láttam...

Egy barátomnak elmondtam, hogy hogy néz ki, és mondta, hogy van egy tippje, hogy ki lehetett az, egy általánosba jártak, néha szokta látni. Fb-n rákerestem, tényleg ő az.

De a profiljára kiírta, hogy "Ha csak azért jelölnél be, mert csajt keresel, inkább be se jelölj!" Ezt hogy értheti? Egyáltalán nem akarhat most ismerkedni senkivel, vagy csak a nem komoly szándékúakat akarja ezzel kiszűrni? Vagy érdemes lenne ráíni?

16f

2020. szept. 25. 19:29
A kérdező szavazást indított:
Érdemes ráírni, veszteni való nincs.
Inkább ne, nem valószínű, hogy jelenleg ismerkedne.
21 szavazat
 1/7 anonim válasza:
90%
Mindenképpen írj rá, de ne úgy mintha fel akarnád szedni, először csak ilyen általános kérdéseket tegyél fel neki aztán lehet, hogy kiderül, hogy mit is akart azzal a kiírással.
2020. szept. 25. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ha ezt írta ki nem akar párkapcsolatot. Szóval értelmetlen ráírni.
2020. szept. 25. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel arra célzott, hogy ő nem áll össze fűvel-fával, hanem legyen komoly a dolog. Vagyis ha csak úgy kell valakinek egy lány, mert éppen nincs, és "elszórakozna" vele, akkor az rá ne számítson...

De ha nagyon bizonytalan vagy, várd meg, amíg újra látod.

2020. szept. 25. 22:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül ráírtam, kb. 5 perce, még nem látta, de majd elolvassa. Remélem ezzel inkább arra célzott, hogy komolytalanok ne.
2020. szept. 25. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább személyesen
2020. szept. 26. 00:37
 6/7 Stark2000 ***** válasza:
100%

Legjobb csajozós taktika ha haverkodni próbálsz nem felszedni őket.

Amúgy félig joke - nincs olyan, hogy "legjobb" csajozós taktika.

2020. szept. 26. 01:25
 7/7 anonim válasza:
100%
lányként mondom, hogy a laza haverkodós hozzáállás a legjobb. hiába, hogy nem ez a szándékod, kevésbé ijesztő egy ismeretlentől, mint a nyíltan ismerkedős, csajozós hozzállás.
2020. szept. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!