Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak a fiúra?
Figyelt kérdés
Van egy csoport és abban van egy szimpatikus fiú. Előben még nem találkoztunk és a csoport is csak április óta létezik. Nem feltétlen kapcsolat miatt írnék rá csak egyszerűen szimpi a srác. A csoportba sem nagyon beszéltünk még. Szerintetek ráírjak?
Félek az elutasítástól, meg hogy nem e hülyének fog nézni, hogy ráírok. Fiúk! Ti mit gondolnátok ha egy lány csak így rátok írna?
Értelmes válaszokat pls!
2020. máj. 13. 20:51
1/8 anonim válasza:
Én örülnék bár attól is függ mit akarsz neki írni.Próbáld meg.Egyszer élünk 18F :)
2/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy még 4 évig együtt fogunk suliba járni és nem akarom már az elején elrontani.
Amúgy egyenlőre fogalmam sincs mit írjak neki. Ha van ötlet, azt is szívesen fogadom.
2020. máj. 13. 21:10
3/8 anonim válasza:
Ohh, nekünk is van egy ilyen csoportunk. Szerintem feltétlen írj rá, de ne úgy hogy bejössz stb. csak hogy ismerkedni akarsz :)
4/8 anonim válasza:
Ha meg 4 évig úgy is eggyütt lesztek akkor még van időd legfeljebb csak puhatolózz.
5/8 anonim válasza:
Ilyen csoportokkal van egy storym, szóval az alapján és magamból kiindulva nem tenném, amíg nem találkoztok
6/8 anonim válasza:
Mellesleg ha vkit érdekel a story csak írjon rám
7/8 anonim válasza:
Mindenképp írj rá, nem kell félni semmitől. Szerintem nem fog hülyének nézni. :)
8/8 anonim válasza:
mindenki szeretne ismerkedni, írj rá. úgyse fog rá emlékezni 3 év múlva ha nem lettetek nagyon jóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!