Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rairjak megegyszer vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rairjak megegyszer vagy hanyagoljam inkabb?

Figyelt kérdés

Van egy lany par hete beszelunk, megbeszeltuk azt is hogy ha ennek a hulye korlatozasnak vege meg az erettsegire keszulesen tul van, talizunk meg tok jol elbeszelgettunk, nem volt egyoldalu o is mindig tok erdeklodo volt. Nem igazan beszeltunk folyamatoasan sose de most mar nem irt 2 napja de mondta is hogy sokszor belefeledkezik es elfelejt irni meg igazabol en se irok sose egybol. Erdekelhetem meg vagy ne inkabb ne is pazaroljak ra tobb energiat?

18 o is meg en is

2020. ápr. 24. 02:36
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
csak dobsz neki egy üzenetet és megtudod hogy mi van
2020. ápr. 24. 05:39
 2/3 anonim ***** válasza:
12%
Ha a lány kezdeményez ott bajok vannak.
2020. ápr. 24. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #2, nem igazán vannak bajok. Vagyis az én nézőpontom az, hogy mindketten írjunk rá időnként a másikra. Én ehhez tartom magam, valakire én írok rá többször valaki rám ír, legalább kölcsönös az érdeklődés és nem mindíg a fiú zaklat, hanem észre veszi hogy a másikat is érdkeli.
2020. ápr. 24. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!