Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkózik és oktat ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkózik és oktat ki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aranyos amúgy és tényleg jólelkű srác, megkedveltem. Találkoztunk is már. Szoktunk chatelni, ámbár nem sokat, de beszélünk. Van amikor csak egyszavas válaszokkal tud le, és máskor meg nagyon érdeklődő. De nekem mégis rosszul esik mikor lekezelő velem a semmiért, mert megkedveltem. Hol ilyen hol olyan. Miért van ez?
2020. szept. 17. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy közben dolga van csak zavarod? Én akkor vagyok ilyen, mikor nem akarom leignorálni az illetőt, de nem nagyon érek rá.
2020. szept. 17. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát lehet ez is. Viszont ha megkérdezem mit csinál és azt válaszolja hogy semmit akkor nem tudom😅 mondjuk elég elfoglalt meg fáradt mindennap, de szerintem ez nem ürügy. Kedvelem és ő is néha keres, de lehet eltűnt a varázs :(
2020. szept. 19. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!