Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert bunkozik ha fel eve meg odavolt ertem?
Figyelt kérdés
Adott egy srac aki kb.fel eve odavolt ertem el is mondta nekem hogy tetszem neki. Tokre sokat logtunk egyutt akkoriban meg minden. En akkor elmondtam neki hogy tavaly nekem is bejott meg azt is hogy osztalytarsal nem jonnek ossze. Aztan azota kb.egy het alatt total megvaltozott. Bunkozik ignoral hisztisen viselkedik alig szol hozzam probal mindig figyelmen kivul hagyni. Miert lehet ez? Egyebkent 16/L es 16/F2018. szept. 19. 09:26
1/6 0110_fighter válasza:
Próbál téged elfelejteni engem egy hónapja hagyott el barátnőm és azóta sem tudtam vele beszélni ha felhívom leteszi nem figyel rám stb. Nálam mindig ez volt :(
16/F
2/6 A kérdező kommentje:
1-es. Azzal probal elfelejteni hogy bunkozik es ignoral? Ez mire jo?
2018. szept. 19. 10:09
3/6 anonim válasza:
hisztis Dzsigoló. Hagyd rá! Ő is olyan hogyha nem tud veled összejönni akkor bunkózik mert megsértődött.
4/6 anonim válasza:
Mivel ő többet akart, te meg kijelentetted, hogy nem akarsz vele összejönni, valószínűleg így akarja elérni, hogy ne akarj vele együtt lógni meg beszélni vele.
Gondolom ő még mindig többet akar barátságnál, és így, hogy tudja, te nem akarod őt, nem tud veled időt tölteni, mert semmi esélye nálad.
Szerintem hagyd békén, ne erőltesd a dolgot, ha látod, hogy nem akarja.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as. En beken hagyom. Abszolut. Egyaltalan nem is szolok hozza ha nem muszaj. Miert is tennem? Nincs szuksegem arra hogy bunko emberekkel probalkozzak baratkozni vagy akarmixd Amugy egeszen pontosan azt mondtam hogy osztalytarsal nem. Hive vagyok a hazi nyulra nem lovunk mondasnak elegge.
2018. szept. 19. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!